Artikkelit

Start / Artikkelit / Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva kesämökki

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva kesämökki

Koronapandemia on johtanut uuteen vihreään aaltoon. Työnantajat alkoivat suositella työntekijöilleen kotoa työskentelemistä tartunnan leviämisen vähentämiseksi, ja monet huomasivat kotona olemisen edut. Tämä tarkoittaa sitä, että voit syödä aamiaista lasten kanssa, välttää ruuhkassa istumista, säästää matka-aikaa ja valmistaa rauhassa oman lounaan. Aiemmin kokoushuoneissa pitämäsi kokoukset onnistuivat täydellisesti verkossa, ja usein niistä tuli myös tehokkaampia ja paremmin jäsenneltyjä kuin jos kaikkien osallistujien olisi pitänyt kokoontua yhteen ja samaan paikkaan.

Jos voit työskennellä kotoa vähintään muutaman päivän viikossa, voit myös asua kauempana työpaikasta. Meidän ei enää tarvitse ängetä kaupunkeihin, vaan voimme asua maaseudulla, jossa sekä asuntojen että tonttien hinnat ovat paljon matalammat kuin suuremmilla kaupunkialueilla. Tästä kaikesta viisastuneena opimme, että toisenlainen elämä on mahdollista. Kesämökkien hinnat nousivat pilviin, kun yhä useammat ihmiset ymmärsivät, että elämä maaseudulla tuo mukanaan monia etuja.

Useimmat meistä ovat niitä, jotka lähtiessään kesämökiltä viikonlopun tai kesän jälkeen ajattelevat, että olisipa ollut kiva vielä jäädä. Nyt se on mahdollista. Mutta jos asut kesämökissä koko vuoden tai suuren osan vuodesta, et todennäköisesti ole tyytyväinen samaan tasoon kuin jos asuisit siellä vain muutaman viikon kesällä tai viettäisit siellä satunnaisen viikonlopun. Jos talossa halutaan sekä asua että työskennellä, se vaatii korkeampaa varustetasoa, eikä silloin enää vanha ja rähjääntynyt mökki riitä.

Polhus-kesämökit täyttävät asiakkaiden korkeat vaatimukset, minkä aiemmat ostajat voivat todistaa. Valikoimasta löytyy malli jokaiselle ja kaikkien vaihtoehtojen ansiosta sinä voit asiakkaana valita itsellesi ja ympäristölle tärkeitä yksityiskohtia, joita talossa pitää olla. Valikoimasta löytyy erilaisia puutavaran paksuuksia, eristepaketteja ja kattopinnoitteita, minkä lisäksi voit myös valita 2- tai 3-lasiset ikkunat. 

Ostamalla valmiin mökkipaketin saat mahdollisuuden tehdä henkilökohtaisempia valintoja. Se myös pitää hinnat alhaisina, jotta voit hemmotella itseäsi ylellisimmillä vaihtoehdoilla. Paketti tekee sinusta myös itsenäisemmän. Ostamalla minne tahansa pystytettävän kesämökin voit ostaa rakentamattoman tontin tai sellaisen talon, joka ei täytä tarpeitasi, ja korvata sen nopeasti Polhusin kesämökillä. Vain muutaman kuukauden päästä voit työskennellä kotoa käsin omassa unelmakodissasi.