Pihavarastot

Täydelliset säilytystilat – pihavarastojen rakennussarjat

Pihavaraston ei tarvitse olla tylsä, rappeutunut ja vanha. Polhusin valikoimasta löydät kattavasti erilaisia pihavarastoja, joten löydät varmasti pihapiiriisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Jos sinulla on pieni tontti, voit valita jonkin parin neliömetrin kokoisista pihavarastoistamme. Jos tontillasi on tilaa ja tarvitset paljon säilytystilaa, tutustu isompien pihavarastojen valikoimaamme.

Pihavarastot – Asennusvalmiit rakennussarjat

Pihavarastovalikoimastamme löydät varmasti tarkoitukseesi parhaiten soveltuvan mallin. Autamme sinua löytämään järkevimmän säilytystilan, jossa on eniten mahdollisuuksia. Täydellisessä pihavarastossa voit säilyttää paljon erilaisia tarvikkeita: puutarhanhoitovälineet, ruukut, kukkamullat, siemenet, kukkaruukut, grillihiilet ja ulkolelut. Pihavarastoon saat vaikka ruoholeikkurin, golfbägin, pyörät tai muut tarvikkeet suojaan vedeltä ja tuulelta. Mikset tekisi säilyttämisestä hieman hauskempaa ja rakenna sellaista pihavarastorakennusta, joka sopii sekä puutarhaasi että käy yhteen talosi kanssa?

189.0008 4068.999984
Näytä kampanjatuotteet
Lajittele:

Polhus pihavarastot

Polhus pihavarastot on saatavana eri kokoisina ja mallisina. Pidätkö enemmän harjakatosta vai peltikatosta? Yksi vai kaksi huonetta varastointia varten? Terassin? Polhus tarjoaa laajan valikoiman puutarhamökkejä. Meillä on yli 20 vuoden kokemus puutaloista, joten kutsumme itseämme asiantuntijoiksi.