Näin teet tilauksen

Ota yhteyttä Polhusin asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, valikoimastamme, toimituksistamme tms. 

Voit tehdä tilauksen Polhusilta seuraavilla tavoilla: 

- Tilaa suoraan verkkokaupastamme – lisää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle.

- Tilaa sähköpostitse info@polhus.fi

- Tilaa puhelimitse 027 249 777

Saatavilla olevat maksutavat: 

- Korttimaksu 
Rekisteröi korttitietosi turvallisesti, jolloin ostos veloitetaan kortiltasi. Koko veloitustapahtuma tapahtuu salatun yhteyden kautta ja on todella turvallinen. Kun maksutapahtuma ja tilaus ovat onnistuneet, lähetämme tuotteesi.

- Ennakkomaksu laskulla 
Koroton ja kuluton lasku lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai perinteisesti postitse kotiisi, kun olet tehnyt tilauksesi. Maksat laskun kuten minkä tahansa laskun. Kun maksusi näkyy tilillämme, lähetämme tilauksesi.

- Laskutus yksityisasiakkaille 
Voimme tarjota maksuvaihtoehdoksi myös korottoman ja kuluttoman laskun 10 päivän maksuajalla, jos maksat tilillemme Swedbankiin tai tilisiirtona.

- Osamaksu 
Svea Ekonomi AB tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa laskusi osissa, hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Täytät vain henkilötietosi kassalla ja hyväksyt tililuottosopimuksen yleiset sopimusehdot. Saat lisätietoa Svea Ekonomin osamaksusta ottamalla meihin yhteyttä tai katsomalla lisätietoja kohdasta "Osamaksu".

Valitsemasi toimitustapa määrittää sen, kuinka nopeasti toimitamme tilauksesi, mikä tapahtuu normaalisti muutamassa päivässä.