Leikkimökit

Järjestä lisätilaa leikeille hankkimalla leikkimökki – meiltä löydät edullisia leikkimökkejä, joiden avulla rohkaiset leikkimään ja luovuuteen.

Rakenna lapsellesi oma mökki puisen leikkimökin muodossa, jossa lapsesi voi leikkiä kotia ja paljon muita leikkejä. Lapset oppivat uusia asioita ja kehittyvät erilaisten leikkien ja roolileikkien myötä. Leikkimökkimme soveltuvat loistavasti erilaisiin roolileikkeihin – lapset voivat olla asuvinaan niissä, leikkiä kauppaa ja paljon paljon muuta – vain lapsesi tai lastesi mielikuvitus asettaa rajat leikeille.

599.2 1808.9988
Näytä kampanjatuotteet
Lajittele:

Kaikki leikkimökkimme ovat todellisia leikin paratiiseja – valitse suosikkisi

Monet leikkimökeistämme on suunniteltu kuten aidot mökit ja talot, joten lapsillasi on riittävästi tilaa leikkiä omassa huushollissaan. Mukavat minitalomme luovat lapselle tunteen täysin omasta asumuksesta. Valitse leikkimökki, joka soveltuu juuri sinun perheellesi, pihallesi ja luo mukavan lisän ympäristöönne. Haluatko ison leikkimökin vai pienen leikkimökin? Haluatko leikkimökkiisi ikkunaluukut, kukkalaudat ja/tai katetun terassin? Ehkä haluaisit leikkimökin savupiipulla? Meiltä löydät kaikille jotain – meillä on jopa leikkimökki parvella, mikä tekee leikkimökistä todella erityisen ja jännittävän pienille asukkaille.. Valitsitpa sitten minkä tahansa leikkimökin, ulkoleikkien osuus kaikista leikeistä kasvaa sen avulla merkittävästi.

Leikkimökin rakentaminen – vinkkejä

Leikkimökin rakentaminen on projekti, joka on todella monen tehtävälistalla. Ehkä se on lasten unelma enemmän kuin vanhempien. Leikkimökin rakentaminen itse on sopivan kokoinen projekti useimmille. Leikkimökki ei normaalisti vaadi rakennuslupaa, tarkista kuitenkin asia paikallisilta lupaviranomaisilta. Työmäärä ja hinta pysyvät helposti hallinnassa. Ehkä haluat antaa lasten osallistua rakentamiseen, pohjien valamiseen tai mökin maalaamiseen? Lue kaikki leikkimökin rakennusvinkit täältä.

Leikkimökit – Asennusvalmiit rakennussarjat

Leikkimökit valmistetaan korkealaatuisesta puusta ja toimitetaan kotiovellesi. Kun toimitus saapuu, voit alkaa rakentaa leikkimökkiäsi. Laita työkaluvyö kiinni ja ole perheesi suurin mökki-insinööri. Polhusin leikkimökkien rakennussarjat ovat yksinkertaisia asentaa, ihan kuten Legot, jopa aikuisille! Kun lapset vanhenevat, leikkimökkiä voi käyttää säilytystilana tai jopa vierasmajana.