/ Leikkimökit

Leikkimökit

Järjestä lisätilaa leikeille hankkimalla leikkimökki – meiltä löydät edullisia leikkimökkejä, joiden avulla rohkaiset leikkimään ja luovuuteen.

Rakenna lapsellesi oma mökki puisen leikkimökin muodossa,

Lue lisää

Polhus Deluxe

Hienoin leikkimökkimme Deluxe on korkealaatuinen mökki, joka on valmistettu ensiluokkaisesta puutavarasta. Leikkimökki muistuttaa oikeaa taloa ja siinä on yksityiskohtia, kuten erkkeri, terassi ja pieni aita. Mökkiin mahtuu leikkimään monta lasta samanaikaisesti, joten koko sisarusparvi tai lapset kavereineen mahtuvat leikkimään. Leikkimökkimme ovat loputon lähde eri leikeille, jotka täyttävät kesäpäivät iloisesti. Suunniteltu niin, että lapset eivät kasva mökistä ulos kovin nopeasti, joten leikkimökki tarjoileekin upeita muistoja ja hauskoja mielikuvitusleikkejä pitkään. Hanki upea paikka lapsillesi, jossa he voivat vapaasti leikkiä ja kerätä muistoja lapsuudesta.

Polhus Original

Upean perinteinen leikkimökkimme on todellinen lasten unelma. Täällä lapset voivat paeta aikuisten maailmaa ja kuvitella olevansa omassa mielikuvitusmaailmassaan. Mökin mahdollisuudet ovat loputtomat, mikä mahdollistaa aina uudet leikit ja käyttötarkoitukset. Leikkimökkejä on saatavana monta erilaista vaihtoehtoa, funkkistyylisistä mökeistä perinteisempiin leikkimökkeihin. Leikkimökki on täydellinen syntymäpäivälahja lapsille, jonka he muistavat varmasti pitkään!