Kasvihuone

Moderni kasvihuone on tila, jossa sekä ihmiset että kasvit voivat kukoistaa. Olemme kehittäneet useita viihtyisiä kasvihuoneita, joissa huomion keskipisteenä ovat korkea laatu ja fiksut yksityiskohdat. 

Kasvihuoneemme ovat helppoja koota ja ne sopivat useimpiin puutarhaympäristöihin. Kaikki tämä, jotta voisit luoda rentouttavan keitaan, jossa voit nauttia vihreydestä!

Kasvihuone Laura
3 990 €

Kasvihuone Laura

7 m², 10 m², 14 m²

Moderni kasvihuone tyylikkäällä ulkoasulla – upea paikka sekä viljelyyn että ajanviettoon! Valitse kätevä rakennuspaketti Polhusilta ja saat nauttia koko kasvukauden. Vain muutaman päivän rakennusajalla olet nopeasti valmis sisustamaan kasvihuonettasi!

  • Suuri oviosio
  • Erityisen korkea (210 cm)
  • 4 mm turvalasia
Lue lisää
Kasvihuone Tobias
2 490 €

Kasvihuone Tobias

7 ja 10 m²

Viihtyisä, klassisen tyylinen kasvihuone, jossa kasveille on hyvin tilaa kukoistaa! Valitse tyylikäs ja käytännöllinen kasvihuone ja liity satojen tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Asennuksen saatte hoidettua vain parissa päivässä!

  • Integroitu sadevesijärjestelmä
  • Valmistettu Euroopassa
  • 4 mm turvalasia
Lue lisää
Kasvihuone Elizabeth
5 090 €

Kasvihuone Elizabeth

10 m² ja 14 m²

Viihtyisä ja ajaton kasvihuone / talvipuutarha - vehreä tila rentoutumiseen ja seurusteluun. Rakennuspaketti asennetaan kauniin muuratun pohjan päälle. Pääset sisustamaan kaunista kasvihuonettasi jo parissa päivässä!

  • Lukittavat, reilun kokoiset pariovet
  • Korkealaatuiset materiaalivalinnat
  • 4 mm turvalasi
Lue lisää

Paviljongit, huvimajat ja ulkohuoneet


5 090 €

Elegantti ja tilava kasvihuone moderneilla mustilla yksityiskohdilla – uskomattoman upea keidas kasvattamiseen ja rauhoittumiseen! Valitse hyvin suunniteltu kasvihuone ja nauti pitkistä päivistä vehreyden keskellä. Kätevän rakennuspaketin kasaat kätevästi vain parissa päivässä!

Lue lisää
4 249 €

Tyylikäs seinää vasten asennettava kasvihuone/viherhuone, joka tarjoaa runsaasti tilaa kasveille ja seurustelulle! Laadukkaan kasvihuoneen valitsemalla liityt satojen tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Vain parin päivän rakennusajalla ja joustavalla oven asemoinnilla saat lisää elämää pihallesi hyvin nopeasti!

Lue lisää
4 290 €

Koristeellinen, moderni paviljonkimainen kasvihuone – uskomaton paikka ottaa varaslähtö kesäkauteen! Valitse kätevä rakennuspaketti ja liity tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Vain muutamassa päivässä olet valmis vihkimään uuden viherhuoneesi käyttöön!

Lue lisää

Lisätarvikkeet, jotka täydentävät kasvihuoneesi