Vierasmajat

Oletko ajatellut hankkia vierasmajan? Kattavasta valikoimastamme löydät sekä salvottuja että rakennuselementeistä kasattavia vierasmajoja, jotka saat helposti koottua itse. Polhusin valikoimasta löytyy vierasmajoja monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten vieraiden käyttöön, nuorten ensiasunnoiksi, harrastetiloiksi ja pieniksi mökeiksi. Rakennuselementeistä kasattavat vierasmajat (rakennussarjat) on täydellinen valinta sinulle, joka etsit yksinkertaista ja toiminnallista ratkaisua ja haluat itse rakentaa mökkisi. Salvotut mallimme vaihtelevat perinteisistä malleista modernimmalla ulkoasulla varustettuihin malleihin.

2359.000056 14990.0004
Näytä kampanjatuotteet
Lajittele:

Vierasmajojen rakennussäännöt  

Tarvitseeko vierasmaja rakennusluvan? Tarkista ajantasaiset lupakäytännöt suoraan rakennuskuntasi rakennusvalvonnasta, he auttavat sinua mielellään.

Vierasmajat – Asennusvalmiit rakennussarjat

Helpon ja yksinkertaisen rakennusmenetelmänsä ansiosta vierasmajat on helppo koota noin kahdessa päivässä kahden asentajan voimin. Hanki vierasmajasi Polhusilta ja valitse sopivat ikkunat ja ovet muiden tarvikkeiden lisäksi. Vierasmajat tarjoavat monia käyttömahdollisuuksia, kuten lisätilaa vieraille, rentoutumispaikan tai vaikkapa työhuoneen. Ne ovat myös erinomainen vaihtoehto mökille tai lisätilalle omalla pihalla. Asennusvalmiit rakennussarjat sisältävät kaiken tarvittavan, kuten puuosat, katon, lattian ja tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Voit valita eri kokoja, malleja ja tyylejä, jotta vierasmajasi sopii täydellisesti pihaasi ja tarpeisiisi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa oma vierasmajasi helposti ja vaivattomasti Polhusilta.