Kesämökit

Mietitkö mökin rakentamista? Unelmasi omasta mökistä voi olla lähempänä toteutumista kuin arvaatkaan – tutustu laajaan kesämökki- ja mökkivalikoimaamme.

Vapauta itsesi arjen stressistä ja vaatimuksista ja hanki kakkoskoti, vapaa-ajan asunto. Toisen kodin omistaminen omassa rauhassa, asuminen luonnon läheisyydessä, metsässä tai järven, lammen tai joen rannalla voi olla vapauttavaa, sillä voit kasvattaa omia vihanneksia, hengittää raitista ilmaa ja kuulla meren tai järven laineet sekä nauttia luonnon antimista. Eikö olisi mahtavaa herätä lintujen lauluun aamuisin? Se on täysin mahdollista kesämökki-rakennuspakettiemme avulla. Saat asennusvalmiin kesämökin, joka on paljon edullisempi verrattuna avaimet käteen -rakennettuun kesämökkiin ja paljon yksinkertaisempaa kuin kesämökin rakentaminen pitkästä tavarasta.

27278.99994 82429
Näytä kampanjatuotteet
Lajittele:

Kesämökkien koot

Kesämökkivalikoimastamme löydät eri kokoisia ja eri näköisiä mökkejä 21 m² kokoisista mökeistä aina 100 m² kokoisiin mökkeihin asti, tarpeesi mukaan. Valitse itsellesi parhaiten sopiva malli, terassilla tai ilman, useilla ikkunoilla tai umpinaisemmilla seinillä jne. Valitse haluamasi ovet ja ikkunat tarpeesi mukaan kattavasta valikoimastamme, kun aiot hankkia oman kesämökkisi.

Kesämökit – Asennusvalmiit rakennuspaketit

Polhusin kesämökki-rakennuspaketti on helposti asennettava laatutuote, joka toimitetaan maalaamattomana rakennuspakettina, joka sisältää kaiken tarvittavan kakkoskotisi eli arjen pakopaikkasi rakentamiseen. Kesämökin rakentaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin voisit kuvitella!