Autokatokset

Autokatokset monipuolisilla mahdollisuuksilla

Polhus tarjoaa täydellisiä ratkaisuja sinulle, joka haluat suojata autosi auringolta, sateelta ja lumelta. Voit välttää autosi ikkunoiden raaputtamisen ja lumen poistamisen, ja kesällä voit lähteä liikenteeseen viileällä autolla. Valikoimastamme löydät useita erilaisia autokatosvaihtoehtoja eri kokoisilla pihavarastoilla, joissa voit säilyttää kaikkea muuta tarpeellista. 

Polhusin autokatoksia on saatavana yhdelle tai kahdelle autolle, pihavarastolla ja ilman, mikä vain sopii tarkoitukseesi parhaiten. Jos haluat pitää työkalusi ja tarvikkeesi suojassa ja pitää puutarhasi siistinä, voit valita autokatoksen pihavarastolla, jossa voit säilyttää ruohonleikkurisi, lastenvaunusi, renkaasi, työkalusi, puutarhatarvikkeesi ja paljon muuta.

Autokatokset – Asennusvalmiit rakennuspaketit

Polhusin autokatos-rakennuspaketit on koottu huolella, ne ovat laadukkaita ja helppoja asentaa. Puutavara toimitetaan maalaamattomana, joten voit valita haluamasi värin ja sovittaa sen ympäristöösi. Autokatoksen rakentaminen on yksinkertaisempaa kuin voisit kuvitella.

Tarjoamme kattavan ohjeistuksen auttaaksemme sinua koko prosessin ajan. Lisäksi, kun valitset Polhusin autokatoksen rakennuspaketin, saat luotettavan ratkaisun, joka suojaa ajoneuvoasi säältä ja antaa samalla ulkoasullesi tyylikkään lisän. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma autokatoksesi tarpeisiisi sopivana.