Mökki 25 m²

25 neliön mökit ovat täydellisiä sinulle, joka etsit lisätilaa vieraille, työlle tai luoville projekteille. Tarjoamme 25 neliön mökkejä älykkäillä pohjaratkaisuilla, jotta voit sisällyttää olohuoneen, keittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen. Mökit toimitetaan rakennussarjoina, edullisena ja joustavana vaihtoehtona valmiille taloille. Päätä itse, haluatko koota mökin itse vai meidän avullamme. Tarvitsetko ohjausta tai vinkkejä? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

5319.0048 25508.9948
Näytä kampanjatuotteet
Lajittele:

Mökki 25 neliötä parvella

Mökki 25 neliömetrin tilalla ja parvella on erinomainen ratkaisu sinulle, joka haluat maksimoida tilan ja luoda viihtyisän ja monipuolisen asumispaikan. Älykkään ja tehokkaan suunnittelun ansiosta Mökki, jossa on parvi, tarjoaa tilaa sekä olohuoneelle että keittiölle, mukavalle makuuhuoneelle ja kylpyhuoneelle - kaikki alakerrassa. Parvella voit hyödyntää kattokorkeutta ja saada lisähuoneen, säilytystilaa tai lisämakuuhuoneen. Tämä lisää joustavuutta ja mahdollisuuksia käyttää tilaa juuri niin kuin haluat.

Olipa tarpeenasi vierasmajoitus, työtila tai rentoutumispaikka, Mökki 25 neliömetrin tilalla ja parvella tarjoaa monipuolisen vaihtoehdon, joka voidaan muokata juuri sinun tarpeisiisi. Valitsemalla Polhus saat lisäksi ilmaisen toimituksen, edullisen hinnan ja yli 20 vuoden kokemuksen.