Kuljetus ja toimitusehdot

Toimitusehdot 

Toimitus suoritetaan asiakkaan toimitusosoitteeseen. Polhus tarjoaa aina ilmaisen toimituksen yli 299 euron tilauksiin. Alle 299 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 25 euroa. Normaalisti toimitus lähetetään suoraan omasta varastostamme. Toimitus suoritetaan 10 työpäivän kuluessa, jos tuotetta löytyy varastostamme. Pidätämme oikeuden olla maksamatta korvauksia asiakkaiden tuotteiden toimitusviiveistä.

Tilaukset postinumerolla yli 93000 saavat toimituskustannuksen jos toimitus tulee olla perille asti. Kulut lasketaan tilattujen tuotteiden perusteella. Tuotteet jotka toimitetaan tavallisella kuorma-autolla jossa nostoluukku perässä, €200, ja tuotteet jotka toimitetaan nosturilla, kulut €600. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluat lisätietoja toimituksestamme postinumeroihin yli 93000.

Saaristotoimituksissa ilman kiinteää tieyhteyttä lisäämme hintaan rahdin. Rahti lisätään hintaan ja saat sen tietoosi tilauksesi tekemisen jälkeen. 

Asiakkaalla on vastuu siitä, että tieyhteys toimitusosoitteeseesi kestää raskaan liikenteen. Vahvistamalla tilauksen takaat, että olet asiakkaana pyytänyt toimitukselle luvan tienhoitokunnalta ja että tie on käyttökelpoinen ja riittävän kestävä toimituksessa käyttämällemme ajoneuvolle. 

Kuorman toimittavat automme ajavat niin lähelle toimitusosoitettasi kuin mahdollista ja purkavat kuorman. Emme tarjoa kantopalveluja. Yleisesti tämä tarkoittaa, että tavaran purku suoritetaan purettavan ajoneuvon välittömään läheisyyteen. (Nostolaitteella varustetuissa autoissa korkeintaan 10 metrin päähän ajoneuvosta.) 

Polhus tekee yhteistyötä useiden tunnettujen kuljetusliikkeiden kanssa, jotka takaavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. 

Smart package: Osa tuotteistamme on niin kutsuttuja smart package -tuotteita ja ne toimitetaan perälautanostimella varustetuilla kuorma-autoilla, jolloin kuski purkaa kuorman luonanne. Purku suoritetaan pumppukärryillä (koskee toimituksia mantereelle).  

Tuotteet, jotka vaativat toimituksen nostimella varustetuilla autoilla, puretaan suoraan purettavan auton välittömään läheisyyteen osoitteessasi.

Palautus

Asiakaspalautuksissa asiakas on vastuussa kaikista kuljetuksen aikana tapahtuneista vahingoista.

Etämyyntisopimus: Jos palautat ostoksesi, joudut maksamaan palautuksesta aiheutuvat rahtikulut itse.

Ei-vastaanotetut tuotteet

Jos sinua ei tavoiteta tilausta toimitettaessa, tai jos tie ei kestä toimitusta toimituksen mukaisella ajoneuvolla, sinulta veloitetaan turhasta käynnistä aiheutuneet kustannukset. Tämä tarkoittaa kustannuksia, jotka syntyvät tuotteen toimituksesta toimitusosoitteeseen ja sen palautuksesta Polhusin varastolle. Huomioithan, että nämä kustannukset voivat olla merkittäviä (jopa 500 euroa).

Takuu Polhus AB on vastuussa kaikista virheistä tai vahingoista, jotka ovat syntyneet tuotteita pakattaessa. Vahingoittuneet osat vaihdetaan veloituksetta uusiin.