Pihasauna

Harkitsetko myös pihasaunan, saunarakennuksen tai saunamökin rakentamista?

Euroopassa on kylvetty keskiajalta lähtien. Se on sekä mukava että miellyttävä tapa peseytyä sosiaalisessa ja rennossa ympäristössä. Lisäksi on terveellist

Lue lisää

Saunan rakentamisen ei tarvitse olla vaikea projekti

Valitettavasti monen unelma omasta pihasaunasta jää vain unelmaksi, vaikka voit nykyisin ostaa saunan rakennustarvikkeet valmiina pakettina ja toteuttaa unelmasi omasta pihasaunasta. Polhus toimittaa sinulle tarpeidesi mukaisen paketin sisältäen kaikki saunan osat, kaiken puutavaran, ikkunat, ovet ja – jos asiakas haluaa – kiukaan: sähkökiukaan tai puulämmitteisen kiukaan. Saunojen tarvikepaketit on koottu niin, että saunan kokoaminen ohjeiden mukaisesti onnistuu myös niiltä, joilla ei ole aiempaa kokemusta talojen rakentamisesta. Lisäksi asiantuntijamme auttavat sinua tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostitse siihen asti, että saunasi valmistuu.

Laaja valikoima saunamökkejä ja saunarakennuksia

Joskus suurin ongelma on valita oikeanlainen saunamökki tai saunarakennus. Markkinoilla on lukuisia useita eri malleja, eri materiaaleja ja puulajeja, pienillä tai isoilla ikkunoilla, puukiukaalla tai sähkökiukaalla, vain muutamia mainitaksemme. Ehkä haluat pienen, nopeasti lämpenevän saunan, jossa koko perhe mahtuu saunomaan useita kertoja kesässä ja voit käyttää saunaa ulkokalusteiden säilytykseen talvella. Tai ehkä haluat ison saunarakennuksen, jossa on saunan lisäksi pukuhuone tai vilpola, jossa voit viettää aikaa isommalla seurueella. Ehkä hankit lisäksi vielä kylpytynnyrin ja kokoat todellisen kotikylpylän! Kuka tietää, vaikka viettäisit jatkossa enemmän aikaa saunassasi kuin kotonasi.

Muista, että vain mielikuvituksesi asettaa rajoja saunaunelmallesi. Yritämme järjestää kaiken tarvittavan saunamökistä kiukaaseen, savupiippuun, lauteisiin, lämpömittariin ja valaistukseen.