Pihasauna

Harkitsetko myös pihasaunan, saunarakennuksen tai saunamökin rakentamista?

Euroopassa on kylvetty keskiajalta lähtien. Se on sekä mukava että miellyttävä tapa peseytyä sosiaalisessa ja rennossa ympäristössä. Lisäksi on terveellistä antaa hien puhdistaa bakteerit ja kuona kehostasi. Kun saunaa ei käytetty saunomiseen, siellä kuivattiin ennen vaatteita, viljaa ja mallasta, sekä savustettiin ruokaa.

Nykyisinkin pihasauna omalla tontilla on monen unelma. Sauna-sanan on aiemmin katsottu tarkoittaneen alun perin lämmitettyä maakuoppaa tai poteroa. Nykyisin se tarkoittaa tilaa, jossa voi istua lämmössä ja nauttia ja josta pääsee viilentymään tai kastautumaan järvessä, lammessa tai vaikka altaassa. Jos sinulla on uima-allas tai talosi tai mökkisi sijaitsee järven tai meren rannalla, soveltuu pihasauna entistä paremmin projektiisi. Mikään ei ole hienompaa kuin käydä kastautumassa viilentävässä vedessä, kun ensin olet grillannut vartalosi saunan lempeydessä. Todella nautinnollista.

2999.000016 13649.000044
Näytä kampanjatuotteet
Lajittele:

Saunan rakentamisen ei tarvitse olla vaikea projekti

Valitettavasti monen unelma omasta pihasaunasta jää vain unelmaksi, vaikka voit nykyisin ostaa saunan rakennustarvikkeet valmiina pakettina ja toteuttaa unelmasi omasta pihasaunasta. Polhus toimittaa sinulle tarpeidesi mukaisen paketin sisältäen kaikki saunan osat, kaiken puutavaran, ikkunat, ovet ja – jos asiakas haluaa – kiukaan: sähkökiukaan tai puulämmitteisen kiukaan. Saunojen tarvikepaketit on koottu niin, että saunan kokoaminen ohjeiden mukaisesti onnistuu myös niiltä, joilla ei ole aiempaa kokemusta talojen rakentamisesta. Lisäksi asiantuntijamme auttavat sinua tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostitse siihen asti, että saunasi valmistuu.

Laaja valikoima saunamökkejä ja saunarakennuksia

Joskus suurin ongelma on valita oikeanlainen saunamökki tai saunarakennus. Markkinoilla on lukuisia useita eri malleja, eri materiaaleja ja puulajeja, pienillä tai isoilla ikkunoilla, puukiukaalla tai sähkökiukaalla, vain muutamia mainitaksemme. Ehkä haluat pienen, nopeasti lämpenevän saunan, jossa koko perhe mahtuu saunomaan useita kertoja kesässä ja voit käyttää saunaa ulkokalusteiden säilytykseen talvella. Tai ehkä haluat ison saunarakennuksen, jossa on saunan lisäksi pukuhuone tai vilpola, jossa voit viettää aikaa isommalla seurueella. Ehkä hankit lisäksi vielä kylpytynnyrin ja kokoat todellisen kotikylpylän! Kuka tietää, vaikka viettäisit jatkossa enemmän aikaa saunassasi kuin kotonasi.

Muista, että vain mielikuvituksesi asettaa rajoja saunaunelmallesi. Yritämme järjestää kaiken tarvittavan saunamökistä kiukaaseen, savupiippuun, lauteisiin, lämpömittariin ja valaistukseen.