Yleiset ehdot

Henkilötietojen käsittely, tietosuojakäytäntö ja GDPR

Henkilökohtainen tietosuojasi on todella tärkeä Polhus.fi:lle ja rekisteröimme kaikki henkilötietosi turvallisella ja suojatulla tavalla. Polhus AB käsittelee näitä tietoja voimassa olevien tietosuoja-asetusten (GDPR) ja muun ruotsalaisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Polhus AB, yritystunnus 556624-0296, sähköpostiosoite: info@polhus.fi, on vastuussa henkilötiedoista, joita sinä asiakkaana annat Polhus AB:lle. Yhteystietoja käytetään velvollisuuksiemme täyttämiseen sinua kohtaan, esimerkiksi tilausten toimittamiseen, markkinointiin ja sinulle räätälöityjen tarjousten tekemiseen. Tämän onnistumiseksi tietojasi saatetaan yhdistää muihin rekistereihin ja tietojasi saatetaan luovuttaa muille Polhus AB:n yrityksille sekä yhteistyökumppaneillemme. Dokumentoimme keskinäisen yhteydenpitomme, jotta voisimme palvella sinua paremmin.

Asiakkaana sinulla on oikeus kirjallisesti pyytämällä saada tietoja sinusta keräämistämme ja rekisteröimistämme henkilötiedoista ja siitä, kuinka niitä käytetään. Sinulla on lisäksi oikeus pyytää, että korjaamme tai poistamme virheelliset henkilötietomme sinusta. Sinulla on myös koska tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi saada meiltä tarjouksia tai muuta markkinointimateriaalia.

Tilaamalla tuotteen, joka lähetetään suoraan kolmannelta osapuolelta, Polhus lähettää tarvittavat tiedot yhteistyökumppanille, jotta tilaus voidaan toimittaa.

Kun käytät chat-toimintoa, itse antamiasi henkilötietoja, kuten puhelinnumeroa, etu- ja sukunimiä, osoitetta, sähköpostiosoitetta ja IP-osoitetta, säilytetään, jotta voimme etsiä historiallisia tietoja aiemmista chat-keskusteluista.

Jos sinä asiakkaana päätät lähettää sähköpostia Polhus.fi:lle, sähköpostiosoitteesi sekä viestihistoriasi tallennetaan, jotta asian seuraaminen ja siihen vastaaminen olisi helpompaa.

Mitään henkilötietoja ei myydä kolmansille osapuolille.

Yhteystiedot tietosuojavastaavalle

Tietosuojavastaava, jonka tehtävänä on varmistaa, että henkilötietoja käsitellään Polhus AB:ssa oikealla tavalla, on Anton Troedson, anton@polhus.se.

Yleisesti henkilötietojen käsittelystä 

Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Polhus AB vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan kuin on tarpeellista niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten ne on kerätty, tai sovellettavien lakien ja asetusten mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi, minkä jälkeen ne poistetaan. Jos tietoja voidaan pitää puutteellisina, virheellisinä tai merkityksettöminä, sinulla on oikeus pyytää niiden korjaamista tai poistamista.

Sinulla on oikeus vaatia ote rekisteritiedoista, jotka olemme keränneet sinusta. Pyytääksesi rekisteriotteen tai henkilötietojen korjaamista, voit lähettää kirjallisen ja allekirjoittamasi pyynnön alla olevaan osoitteeseen:

Polhus AB

Djäknegatan 31

211 35 Malmö

Sverige

Tarjoukset
Jos olet saanut meiltä tarjouksen, se on voimassa 14 päivää, ellei toisin mainita

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka lähetetään Polhusin verkkopalvelimelta ja tallennetaan tietokoneellesi. Evästeiden ensisijainen tarkoitus on yksinkertaistaa verkkosivujemme käyttämistä ja parantaa käyttökokemustasi. Polhus käyttää myös kolmannen osapuolen palveluita, jotka käyttävät evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Esimerkki tällaisesta kolmannesta osapuolesta tai sen osallistumisesta on mittaustyökalu Google Analytics.

Voit olla hyväksymättä kolmannen osapuolen evästeitä seuraamalla esimerkiksi alla olevia linkkejä:

http://www.youronlinechoices.com/se/dina-val

http://www.networkadvertising.org/choices

Maksaminen
Saatavilla olevat maksuvaihtoehdot:

Yksityisasiakkaiden laskutus
Maksaessasi laskulla teemme yhteistyötä Svea Ekonomi AB:n kanssa. Maksaaksesi laskulla tarvitsemme henkilötunnuksesi tai yrityksesi y-tunnuksen. Laskulla maksamisen ehtoihin kuuluu muun muassa se, että olet rekisteröitynä Ruotsin väestörekisterissä ja yli 18-vuotias. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. 

Tavanomainen luottopäätöksen tekeminen tapahtuu kassalla henkilötietojen antamisen jälkeen, ja tietyissä tapauksissa se tarkoittaa luottotietojen tarkastamista. Tässä tapauksessa saat kopion luottotietojen tarkastuksesta kotiisi. Laskun maksuehto on 14 päivää. Viivästyneistä laskuista perimme lain mukaisen muistutuskulun. Viivästyskorko on 2 % kuukaudessa. Jos laskua ei makseta, lasku siirretään perintätoimistolle perittäväksi.

Jos tilauksen arvo ylittää 15 000 euroa, perimme aina kokonaishinnan ja 15 000 euron välisen summan käsirahana ostohetkellä. 

Osamaksu
Svea Ekonomi AB tarjoaa mahdollisuuden maksaa osamaksulla hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen, minkä saat täyttämällä henkilötietosi kassalla ja allekirjoittamalla tilinavaussopimuksen sekä hyväksymällä yleiset tilisopimuksen ehdot. 

Osamaksuehdot
Svea Ekonomi AB tarjoaa mahdollisuuden maksaa osamaksulla hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen, minkä saat täyttämällä henkilötietosi kassalla, allekirjoittamalla tilinavaussopimuksen sekä hyväksymällä yleiset tilisopimuksen ehdot. Jotta tililuotto voidaan hyväksyä, sinun tulee allekirjoittaa Svean lähettämä sopimus ja palauttaa se Svealle 8 päivän kuluessa. Jos et palauta Svean tilisopimusta, tilisopimus ei ole voimassa ja sinun tulee maksaa koko ostoksesi kerralla Svean ostosta seuraavassa kuussa lähettämällä laskulla. Svea lisää laskulleen myös koron (erillisen hinnaston mukaisesti) toimituspäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta. 

Tilisopimus tarkoittaa, että saat luottoa, jota voit käyttää ostosten tekemiseen Svean hyväksymiltä toimittajilta. Jokaisesta Svealle tekemästäsi lyhennyksestä saat lyhennyksen verran luottovaraa, jonka voit käyttää muihin ostoksiin luottosopimuksen voimassaoloaikana. Luottoraja määritellään tilisopimuksessa. 

Tarjolla olevat osamaksuvaihtoehdot: 

- 3 kuukauden maksuaika, tilinavaus 19,50 euroa + laskutuspalkkio 3,50 euroa, kokonaiskulut 30 euroa 

- 6 kuukauden maksuaika, tilinavaus 29,50 euroa + laskutuspalkkio 3,5 euroa, kokonaiskulut 50,50 euroa

- 12 kuukauden maksuaika, tilinavaus 39,50 euroa + laskutuspalkkio 3,50 euroa, Kokonaiskulut 81,50 euroa

- 24 kuukauden maksuaika, tilinavaus 39,50 euroa + laskutuspalkkio 3,5 euroa, kokonaiskulut 123,50 euroa + korko 10,45 %

- 120 kuukauden maksuaika, tilinavaus 49,50 euroa + laskutuspalkkio 2,90 euroa, kokonaiskulut 397,50 euroa  + korko 10,45 %


Valitse itsellesi parhaiten sopiva luottoaika annetuista vaihtoehdoista. Sitoudut maksamaan kokonaisluoton sopimassasi maksuaikataulussa. Se tarkoittaa, että maksat kuukausittain vähintään valintasi mukaisen summan. Voit luonnollisesti maksaa koko luottosi pois kerralla ilman erillistä veloitusta. 

Jos haluat hyödyntää tililuottoasi muihin ostoksiin, vähimmäismaksuerän suuruus kasvaa, jotta luotto tulee maksettua kokonaisuudessaan annetussa luottoajassa. Mitä lyhyempi jäljellä oleva luottoaika on, sitä korkeampi on vähimmäiskuukausimaksu. Jos haluat jatkaa tililuoton maksamista samalla kuukausierällä kuin aiemmin, ota yhteyttä Sveaan puhelimitse numeroon + 46 (0)8 - 735 29 69 ja hae jatkoa luottosopimukseesi. Tietoteknisistä syistä Svea laskuttaa sinua jokaisesta luottotilillä ostetusta ostoksesta erikseen. Maksat luonnollisesti kuitenkin vain yhden laskutuspalkkion kuukausittain. 

Jos et erikseen ilmoita Svealle, Svea maksaa laskusi suoraan Polhus.fi:lle. 

Kysyttävää? Soita numeroon +46 (0)8 - 735 29 69 saadaksesi lisätietoja. Lue lisää yleisistä osamaksuehdoista täältä.

Tietoa etämyynnistä ja henkilötietolaista 
Luottoja, jotka myönnetään etänä, esimerkiksi internetin kautta tai kirjeenä, joissa et et henkilökohtaisesti tapaa luotonmyöntäjää, koskee etämyyntilainsäädäntö. Svealla on siksi velvollisuus toimittaa tietyt tiedot luottoasiakkailleen. Tiedot löytyvät myös yleisistä tilisopimuksen ehdoista. Yleiset sopimusehdot voit myös lukea napauttamalla tästä.

Svealla on lisäksi velvollisuus kertoa henkilötietolainsäädännöstä. Sekin tieto löytyy yleisistä sopimusehdoista.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin sivustollamme. 


Korttimaksaminen
Rekisteröit korttitietosi turvallisella sivulla, jonka jälkeen veloitamme korttiasi. Koko maksutapahtuma suoritetaan salatun yhteyden kautta ja on todella turvallinen. Heti kun tilauksesi on valmis, lähetämme tuotteesi.

Trustlyn suora pankkimaksu

Kun käytät Trustly maksutapaa, sinua kehotetaan valitsemaan pankkisi ja kirjautumaan sisään tavalliseen tapaan. Valitse sitten tili, jolta haluat maksaa, ja vahvista maksu haluamallasi todennusmenetelmällä. Siinä kaikki.

Ennakkomaksu laskulla
Ennakkolasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun olet rekisteröinyt tilauksesi. Maksat laskun kuten minkä tahansa muun laskun. Kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme tuotteesi.

Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@polhus.se saadaksesi lisätietoja.

Kuluttajansuojalaki
Noudatamme kuluttajansuojalakia ja sovellamme seuraavaa lainsäädäntöä: Etä- ja kotimyyntilaki. Internetissä tapahtuvaa kaupankäyntiä, posti- ja puhelinmyyntiä säädellään etä- ja kotimyyntilainsäädännössä. (Etämyyntisopimus = tavallista etämyyntiä on esimerkiksi verkkomyynti, jota säädellään etä- ja kotimyyntilainsäädännössä).

Tärkeimmät lain kohdat koskevat peruutusoikeutta ja se tieto sinulla on oikeus saada. Kuluttajansuojalaki koskee ainoastaan yksityishenkilöitä. 

Peruutusoikeus
Kun ostat tuotteita tai palveluita etänä tai kotimyyntinä, sinulla on 14 päivän peruutusoikeus.

Peruutussoikeus koskee ainoastaan yksityishenkilöitä, ei yrityksille tehtäviä ostoja.

Tietoja
Kotimyynnin yhteydessä sinun tulee saada lomake, jota voit käyttää peruuttaaksesi ostoksesi, sekä lomake, joka sisältää tarvittavat tiedot sen tekemisen. Lomakkeen tulee sisältää tarkemmat tiedot peruutussoikeudesta sekä osoitteen ja puhelinnumeron, johon otat yhteyttä.

Palautuksen toimituskulut
Etämyyntisopimuksen yhteydessä: Jos peruutat ostoksesi, maksat itse palautuksen toimituskulut.

Vastaanottamattomat tuotteet

Jos sinua ei tavoiteta, kun tilausta ollaan toimittamassa, sinulta veloitetaan turhasta käynnistä aiheutuneet kustannukset. Se sisältää Polhusille aiheutuneet kulut ylimääräisestä käynnistä ja tilauksesi palauttamisesta. 

Huomioithan, että nämä kustannukset saattavat olla merkittäviä (jopa 500 EUR). Soita saadaksesi lisätietoja. 

Toimitus 
 Polhus.fi tarjoaa aina ilmaiset toimitukset yli 99 euron tilauksiin. Normaalisti voimme toimittaa tuotteet heti suoraan varastostamme. Tuotteet toimitetaan 10 työpäivän kuluessa, jos tuotteita on varastossa.

Saaristoon, johon ei ole kiinteää tieyhteyttä, suuntautuvissa toimituksissa veloitamme erilliset toimituskulut. Saat tiedon lisäkustannuksista tilauksen tekemisen jälkeen. 

Takuu
Polhus AB on vastuussa mahdollisista tuotteiden pakkaamisesta tai sen puutteesta johtuvista vahingoista ja vioista tuotteissa. Vahingoittuneet osat vaihdetaan uusiin veloituksetta. Homevauriot, jotka ovat aiheutuneet vääränlaisesta säilytyksestä tai ilmaantuvat, kun tuotteet on jo asennettu, eivät sisälly takuuseen. Vahingoittuneesta, viallisesta tai puuttuvasta tuotteesta aiheutuneita kustannuksia emme korvaa.

Valikoimassamme on paljon erilaisia taloja. Kotisivuilla olevat kuvat ovat viitteellisiä ja toimivat esimerkkeinä, kuvat voivat erota käyttöohjeiden ja rakennuspiirustusten kuvista. Kotisivujemme piirrokset ovat ajan tasalla, mutta pidätämme oikeuden muutoksiin. Paikkamerkinnät saattavat vaihdella eri valmistajien välillä. Valitsemasi rakennuksen piirrokset sisältyvät aina toimitukseen. Luota ainoastaan mukana toimitettuihin piirroksiin.

Huomioithan, että on todella tärkeää säilyttää pakkauksen mukana toimitettavat tositteet. Tositteista käy ilmi valmistuspäivä sekä pakkaajan nimi, joka on suorittanut laaduntarkastuksen. Mahdollisen reklamaation tai tuotetäydennyksen osalta tarvitsemme tositteiden yksityiskohtia, jotta saamme toimitettua sinulle oikeat osat!

Pyydämme ystävällisesti lukemaan alempaa, kuinka toimia mahdollisen reklamaation osalta!

Reklamaatio
Tuotteemme valmistetaan laatulajitellusta puutavarasta, joka toimitetaan Pohjoismaiden johtavilta sahoilta. Tuotteet on lähtötarkastettu tehtaalla pakkauksen ja sisällön laadun osalta. Siitä huolimatta voi joskus olla niin, että asiakas ei ole tyytyväinen tuotteisiin ja hänellä on oikeus reklamoida tuote. On tärkeää, että voimme korjata vahingon välittömästi. Hyvin hoidettu reklamaatio on takuu siitä, että voit olla tyytyväinen ja asioit kanssamme uudelleen. Jotta voimme auttaa sinua mahdollisimman nopeasti, on tärkeää, että saamme kaikki tarvittavat tiedot siitä, mitä osaa reklamaatio koskee. Alla näet pakkauslomakkeemme sisällön. Tarvitsemme pakkauspäivämäärän, juoksevan pakkausnumeron sekä pakkaajan nimen. 

Virheet ja vahingot tulisi dokumentoida valokuvin

Seuraavat tiedot ovat lisäksi välttämättömiä

Reklamaation syy: esimerkiksi "Kaksi palkkia oli vahingoittunut"

Tuotteen ostopäivämäärä: esim. 22.04.2006

Tuotteen ostopaikka: esim. Polhus.fi

Tuotteen nimi: esim. Pw3330/45

Osan numero: esim. Pos 12

Määrä: esim. 2 / 22 kpl vahingoittuneita

Voidaksemme ottaa yhteyttä tarvitsemme seuraavat tiedot

Tilausnumerosi:

Nimesi:

Rekisteröi reklamaatiosi/palautuksesi täällä polhus.fi/claims