Polhusista

Polhus on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä vahvimmista ja nopeiten kasvavista puutalojen verkkokaupoista pohjoismaissa. Myymme itse suunnittelemiamme lomamökkejä, saunoja, vierasmajoja, leikkimökkejä ja paljon muuta. Pääkonttorimme sijaitsee Malmössä ja varastomme Virossa, jossa tuotantomme myös sijaitsee.

Polhus on perustettu vuonna 2001 Morassa ja olemme erikoistuneet puurakennuksiin. Tuotteemme valmistetaan salvotusta puutavarasta tai rakennuselementeistä, jotta niiden asentaminen olisi vaivatonta. Puurakennusten lisäksi löydät valikoimastamme myös kasvihuoneita, kylpytynnyreitä ja käteviä saunoja.

Tuotanto

Tuotantomme sijaitsee Baltiassa ja sitä ohjataan kokeneiden Skandinaavisten työntekijöiden voimin. Teemme kovasti töitä, jotta voisimme tarjota korkealaatuisia erilaisten rakennusten rakennuspaketteja järkevillä hinnoilla. Raaka-aineemme ovat peräisin tunnetuilta kansainvälisiltä toimittajilta, jotka takaavat korkean ja tasaisen laadun.

Nyt laajennamme useisiin Euroopan maihin ja toimitamme nykyisellään kaikkiin skandinaavisiin maihin, sekä Suomeen, Ranskaan ja Itävaltaan. Vuonna 2020 toimitimme kaikkiaan 7063 tilausta lukuisille tyytyväisille asiakkaille eri maihin.

polhus houses

Me, jotka työskentelemme Polhusilla

Meillä, jotka työskentelemme Polhusilla, on vuosien kokemus valmistuksesta, laadunvarmistuksesta, logistiikasta ja asiakaspalvelusta. Vaihteemme kautta saat yhteyden päteviin asiakaspalvelijoihimme, myyjiimme sekä rakennusteknisiin asiantuntijoihimme. Meiltä saat apua, jos haluat rakentaa itse ja Polhusin kattavasta valikoimasta löytyy varmasti jotain kaikille sopivaa!

Oscar Troedson
CEO
Anton Troedson
CMO
Adam Uvgård
Supply Chain Manager
Håkan Andersson
Product Development Manager/COO
Leonora Larsen
Customer Service Team Leader
Jennifer Nilsson
Country Manager Germany
Matilda Ericsson
Content Manager
Peter Stefansson
Sales & Customer Service
Emma Andersson
Logistics Assistent