Mökki

Hanki mökki – pieni, mukava ja pysyvä lisätila itsellesi. Polhus myy ja markkinoi valmiita mökkejä teille, jotka haluatte tilavan rakennuksen, esimerkiksi kesämökiksi tai vierasmökiksi, tai jos vain tarvitsette lisää asuintilaa. 

5319.0048 31139.004
Näytä kampanjatuotteet
Lajittele:

Mökki – pohjaratkaisut

Mökissämme on hyvin tilaa sängyille, keittiölle, kylpyhuoneelle ja olohuoneelle. Mökkien kokoja ei kannata aliarvioida. Käytännöllisillä huonekaluilla ja luovalla ajattelulla voit järjestää itsellesi mukavan asumuksen, jossa on tilaa monelle uudelle muistolle verrattain pienessä koossa. Tarkistathan paikallisilta rakennusviranomaisilta ajantasaisen ohjeistuksen lupakäytännöistä ennen kuin aloitat rakentamisen.

Mökki – Asennusvalmiit rakennussarjat

Meiltä Polhusilta saat mökkejä myös isoilla ikkunoilla ja lasiovilla, jotka tuovat lisää valoa taloosi, tai voit valita rakennuksesi myös täysin ilman ikkunoita, jos se sopii tarkoitukseesi paremmin. Tarkista mökkien lupakäytännöt ennen tilaamista paikallisilta lupaviranomaisilta, usein kuntasi rakennusvalvonnasta. Valikoimastamme löytyy lisäksi erilaisella tilankäytöllä varustettuja mökkejä parvella. 

Mökin kustannukset vaihtelevat valitsemasi mallin mukaisesti. Eristys, sisäkatot, vesirännit ja muut tarvittavat voit valita lisähintaan. Toimitamme rakennustarvikkeet valintasi mukaisesti ja varmasti lompakollesi sopivasti. Jos haluat tilata asennuksen, sekin onnistuu. Sisustuksen voit kuitenkin hoitaa itse. Tilaa mökki Polhusilta sopivaan hintaan.