Artikkelit

Start / Artikkelit / Seinäkasvihuone

Seinäkasvihuone

Seinäkasvihuone on kasvihuoneen "älykäs" versio, joka vie vähemmän tilaa tontilla ja joka myös saa osansa lämmöstä, jonka asuinrakennuksen seinä säteilee. Näin seinäkasvihuone pysyy luonnollisella tavalla suojattuna pakkaselta ja kasvisi viihtyvät paremmin lämpimämmässä ympäristössä kasvihuoneessa . Saamalla lämpöä sekä auringosta että seinästä voit pidentää kasvien ja kukkien kasvukautta.

Kasvihuone sijoitetaan yleensä sinne, minne aurinko paistaa suurimman osan päivästä. Se saattaa aiheuttaa huolta kesällä. Se voi nimittäin lämmittää myös asuintaloasi, jos lämpöä ei tuuleteta kunnolla (kasvihuone on seinä seinää vasten talosi kanssa). Tämä voidaan ratkaista avaamalla ikkunat, kun lämpötila on korkeimmillaan.

Kasvihuone Jonas Kampanja! Osta viimeistään 26.6.
4 012 € 5 349 €

Tyylikäs seinää vasten asennettava kasvihuone/viherhuone, joka tarjoaa runsaasti tilaa kasveille ja seurustelulle! Laadukkaan kasvihuoneen valitsemalla liityt satojen tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Vain parin päivän rakennusajalla ja joustavalla oven asemoinnilla saat lisää elämää pihallesi hyvin nopeasti!

  • Integroitu sadevesijärjestelmä
  • Valmistettu Euroopassa
  • 4 mm turvalasia
Lue lisää

Seinäkasvihuonetta voidaan käyttää konservatoriona , kasvihuoneena, viherhuoneena tai kaikkien näiden yhdistelmänä! Kata kasvihuoneeseen illallispöytä, lue kirjaa, sisusta toimistoksi, kasvata banaanipuuta – mahdollisuudet ovat rajattomat. Kaiken kaikkiaan erilaiseen viljelyyn ja seurustelemiseen yksinkertaisesti täydellisesti sopiva.

Ennen kuin ostat seinäkasvihuoneen, sinun kannattaa huomioida seuraavat asiat:

Musta seinäkasvihuone

Saadaksesi hieman ainutlaatuisemman ja ylellisemmän ilmeen (verrattuna tavalliseen, hopeiseen, alumiiniseen tyyliin) voit valita seinäkasvihuoneen mustana. Se on yleensä helpompi sovittaa yhteen asuinrakennuksen kanssa ja antaa tontille koristeellisen ilmeen.Mallia valittaessa on tärkeää varmistaa, että uusi suosikkipaikkasi on turvallinen ja vakaa kovassa pohjoismaisessa ilmastossamme. Polhus-seinäkasvihuoneet on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja valettu sokkelin päälle kestämään kovimpiakin olosuhteita.


Seinäkasvihuoneisiin liittyvää

Kaikki Polhus Seinäkasvihuoneet

Rakennuslupa kasvihuone

Näin rakennat konservatorion

Kasvihuoneen rakentaminen