Mökki parvella

Lomamökki on korkeintaan kokoinen mökki ja sen maksimikorkeus on 4 metriä lattiasta harjalle. Lomamökkimme on varustettu parvella ja vessalla ja niiden tilankäyttö on mietitty huolella. Tällä tavoin saat hyvin käytettyjä neliöitä edulliseen hintaan. Tällaisen mökin rakennuslupakäytäntö on hyvä tarkistaa rakennuskuntasi tai -kaupunkisi rakennusvalvonnasta, josta saat tarvittavat ohjeet mahdollisen rakennusluvan hakemiseen. 

Toisen kerroksen makuuparvi matalammalla kattokorkeudella mahdollistaa alakerran käyttämisen päivittäisiin askareisiin, kuten keittiönä, olohuoneena, pyykkitupana, vessana tai tarpeesi mukaan. Parvellinen lomamökki toimii myös hyvin vierasmajana, harrastetilana, kotikonttorina tai eri käyttötarkoitusten yhdistelmänä. Kaikilla on tarve lisätilalle, haaveilitpa sitten työhuoneesta, kirjastosta, kotikuntosalista tai lisätienestistä vuokrakäytössä. 

Tavallisesti tällaista lomamökkiä käytetään asumiseen, vuokrakäyttöön tai esimerkiksi lasten ensiasuntona, jolloin kuilu omasta huoneesta omaan asuntoon ei ole niin valtava. Ehkä mökin käyttötarkoitus vaihtelee eri aikoina. Ensin se voi toimia vierasmajana, sitten nuoren ensiasuntona ja kun mökki jälleen tyhjenee, voit vuokrata sitä vaikka matkailijoille.

15349.0052 31139.004
Näytä kampanjatuotteet
Lajittele:

Lomamökit parvella – Asennusvalmiit rakennuspaketit

Lomamökki parvella rakennuspakettina – uskaltaako sellaisen ostaa? Saako sen rakennettua? Ehdottomasti! Rakentaminen ei ole sen vaikeampaa kuin normaalin funkistyylisen lomamökin rakentaminen ja paketti sisältää hyvät piirustukset sekä alakerran että parven osalta. Rakennuspaketti mahdollistaa hinnan pitämisen edullisena, joten voit lisätä tilaukseesi tarvikkeita, kuten esimerkiksi terassin ja eristyspaketin. Mökki soveltuu eri käyttötarkoituksiin ja voit valita lomamökin parvella tai funkistyylisenä. 

Voit itse valita, rakennatko mökkisi itse ystäväsi kanssa vai ostatko asennuspakettimme. Polhus on mukanasi koko rakennusprojektin ajan, joten rakennuspaketti toimii myös rakennuskokemuksesi kartuttajana. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi matkan varrella siihen asti, kunnes parvellinen mökkisi on valmis. Useimmin kysytty kysymyksemme onkin: Miksi emme tehneet tätä aiemmin?