Mökki funkkis

Jos aiot hankkia itsellesi lomamökin, kannattaa tutustua rakennuspaketteihimme. Niitä on saatavana eri tyylisiä ja kokoisia. Täältä löydät jokaiselle jotakin, tarvitsetpa vierasmajan, kotikonttorin, kirjaston, kotikuntosalin, kylpylän saunalla tai vaikka harrastetilaa koko perheelle. 

Moderni funkistyylinen lomamökki soveltuu tontille kuin tontille. Ne toimivat hyvin monessa käyttötarkoituksessaan alle 25 m² kokonsa puolesta. Puurakennus, joka toimii joko erillisenä rakennuksena tai laajennuksena nykyiselle.

Jos kukaan taloudessasi ei tarvitse juuri nyt lisää tilaa, voit vuokrata mökkiä, jolloin se vähentää kulujasi ja nostaa kiinteistösi arvoa. Alueilla, joilla on pulaa asunnoista tai paljon opiskelijoita, löydät vaivatta vuokralaisen tuoreeseen mökkiin.

Lomamökki Funkis – Asennusvalmis rakennuspaketti

Myymme modernia lomamökkiämme rakennuspakettina, jossa on valmiit osiot, eristeillä tai ilman. Yhtenäisen, matalan kattonsa ansiosta rakennus ei peitä olemassa olevien rakennusten näköalaa ja sulautuu hyvin ympäristöönsä. Meiltä löydät erilaisia mökkimalleja eri kokovaihtoehdoissa, terassilla tai ilman, usealla pienellä ikkunalla tai kokonaisilla lasiovi-seinillä. Kaikki riippuu asiakkaan tarpeista ja mökin käyttötarkoituksesta. Lomamökin rakentaminen on sopivan suuri haaste useimmille, mutta se on kuitenkin yksinkertaisempaa kuin pitkästä tavarasta rakentaminen ja hauskempaa kuin avaimet käteen -paketin hankkiminen. Itse rakentamalla saat lomamökistä haluamasi kaltaisen ja ostajana sinua helpottaa varmasti se, että tiedät mökkisi kustannukset jo etukäteen.

Tietoja rakennuspaketeistamme ja palveluistamme

Teemme yhteistyötä kuljetusliikkeiden kanssa, jotka toimittavat rakennuspaketteja toivomiinne toimitusosoitteisiin ja te kasaatte rakennukset asennusohjeidemme mukaisesti. Myös rakentamisen ensikertalaiset selviytyvät rakennuspakettiemme kokoamisesta. Pakkaukset sisältävät kaikki tarvittavat osat, pienistä nauloista piirustuksiin. Asiakaspalvelustamme saat apua kysymyksiisi ja tarvittaessa ohjeita. Me tunnemme kesämökit, rakennussäädökset ja ensimmäisen lomamökkisi rakentamisessa vastaan tulevat haasteet.