Autotallit

Enemmän kuin autotalli

Polhusin kätevät autotalli-rakennuspaketit yhdelle tai kahdelle autolle, pihavarastolla tai ilman, täyttävät varmasti tarpeesi. Autotalleja on saatavana eri näköisinä sekä autokatoksella varustettuina että ilman. Autosi lisäksi saat säilytettyä kätevästi muun arvokkaan omaisuutesi ja pienennät riskiä niiden hajoamisesta. Kattoon ja seinille saat kätevästi ripustettua erilaisia puutarhassa tarvittavia välineitä, tikkaita, lumikolia ja vaikka auton suksiboksin. Mahdollisuus lämmittää moottoria tarjoaa lämpimämmän auton eikä sinun tarvitse huolehtia sateista tai lumisateista ja mikä tärkeintä – sinun ei tarvitse raaputtaa auton ikkunoita puhtaiksi. Autotallilla on etunsa myös kesäisin, sillä pääset nauttimaan viileästä autosta.

Autotallit – Asennusvalmiit rakennuspaketit

Jos haluat säilyttää esineesi ja työkalusi paremmassa tallessa ja pitää puutarhasi siistinä, voit myös valita autotallisi pihavarastolla, jossa on tilaa ruohonleikkurille, lastenvaunuille, renkaille, polkupyörille, työkaluille ja muille tarvikkeille.

Tuotteidemme puutavara on valittu huolella ja on todella korkealaatuista. Autotalliemme rakennuspaketit on helppo asentaa ja ne toimitetaan maalaamattomina. Autotallin rakentaminen on yksinkertaisempaa kuin voisit kuvitella! Hanki autotallisi Polhusilta, etkä tule katumaan.
Lue lisää
SUODATA ALAKATEGORIAN PERUSTEELLA