/ Virvoittavat tarvikkeet
Virvoittavat tarvikkeet Lisää tuotekuvia

Virvoittavat tarvikkeet

Tuotenro: VENT-SAUNA-PACK
Virvoittavat tarvikkeet

Saunan tehokas ilmanvaihto on välttämätöntä lämmön tasaiselle jakautumiselle ja nautinnollisemman saunakokemuksen luomiselle.

59 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Varastotuote ( 5+ kpl) Toimitusaika: 5 – 10 työpäivää

Lisätietoa

Saunassa ilmanvaihto on tärkeää. Ilman pitää kiertää saunassa, jotta lämpö leviää. Lisäksi happea tarvitaan, jotta saunassa on viihtyisämpää ja jotta erityisesti puulämmitteiset kiukaat toimisivat tehokkaasti.

Polhus-saunoissa on ratkaisu ilmanottoa varten lattialautojen välisistä rakoista. Suosittelemme myös ilmanpoistoaukon asentamista. Poistoaukon tulee olla sisäpuolelta säädettävä ja se tulee asentaa noin 200 mm katosta kiukaan vastakkaiselle puolelle.

Vaikka imuilmaa tulisi lattian rakojen kautta, on hyvä asentaa imuaukko matalalle seinälle kiukaan lähelle. Tämä levittää kiukaan lämpöä tehokkaammin ja antaa enemmän happea puukiukaalle. Tämän tuuletusaukon tulisi myös olla säädettävä ilmavirran säätämiseksi. Jos haluat asentaa sekä imu- että poistoilma-aukot, tilaa vain kaksi saunan tuuletussarjaa.

Huomioithan, että tuuletusaukot tulee valmistella itse, sillä tuuletusaukkojen sijoitus voi vaihdella saunan sijainnin ja sen mukaan, mihin ne on esteettisesti sopivinta sijoittaa.


Tiedot

Sisältyy toimitukseen

- Tuuletusluukku: 370 x 130 mm käsittelemätöntä mäntyä, jossa on liukuluukku imu- ja poistoilmavirran säätöön.

- Tuuletusritilä: 170 x 213 mm, syvyys 18 mm. Valmistettu käsittelemättömästä männystä.

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet