/ Valkoinen lasitettu seinäpaneeli - 25 m2
Valkoinen lasitettu seinäpaneeli - 25 m2

Valkoinen lasitettu seinäpaneeli - 25 m2

Tuotenro: Panel_Walls_5843/WL

Kaunis valkoinen lasipaneeli uuteen mökkiisi! Anna mökillesi kodikas tunnelma modernilla ja kauniilla valkoisella lasitetulla mäntypaneelilla. Tee kuten sadat muut tyytyväiset asiakkaat ja osta taloon paneelit Polhusilta!

1 990 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Varastotuote ( 5+ kpl) Toimitusaika: 5 – 10 työpäivää

Lisätietoa

Korkealaatuinen mäntypaneeli sisäseiniin, joka on helppo ja vaivaton asentaa ammattimaisella lopputuloksella. Paneelit toimitetaan täysipituisina rakennussarjan mukana mikä tarkoittaa, että saat kaiken tarvittavan samanaikaisesti ja vaivattomasti. Paneelit on mitoitettu kattamaan neljän ulkoseinän sisäpuolet.

Jotta saat siistin ylityksen ikkunakarmin ja seinäpaneelin välille sisältyy pakettiin täydellinen verhoilumaterilaali sekä ikkuna- että ovipielille, mukaan lukien kulmalistat ja peitelista.

Miten edetä?

Aloita leikkaamalla ja asentamalla seinäpaneeli sisä- ja ulkoseinille. Kun paneeli on paikoillaan, on aika parantaa ulkonäköä ikkunan ympärille mukana tulevalla verhoilumateriaalilla.

Leikkaa ja sovita peitelistat sivuille ja ikkunan yläpuolelle varmistaen, että niillä on oikea leveys ja pituus. Asenna kulmalistat kulmien päälle peittääksesi karmin ja seinäpaneelin liitokset.

Alapeitelista tulee leikata pituuteen, mutta sen voi myös asentaa täyteen pituuteen luodaksesi käytännöllisen ja kauniin ikkunalaudan. Noudattamalla tätä ohjetta vältyt ylimääräisen kulmalistan asentamiselta alapeitelistan viereen (ikkunalauta). Huomaa, että kaikki verhoilumateriaalit on käsittelemätöntä mäntyä. Muista, että kiinnitysruuveja tai nauloja ei sisälly, joten voit käyttää haluamaasi kiinnitysmenetelmää.

Toimitamme satoja mökkejä vuosittain ja asiantuntijamme auttavat mielellään, jos sinulla on kysyttävää ennen projektia, sen aikana tai sen jälkeen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset opastusta tai sinulla on ajatuksia vaihtoehdoistamme!

Tiedot

Toimitukseen sisältyy

- 21 pakkaus höylätty valkolasitettu kiskopaneeli: 3600 x 14 x 121 mm

- 10 pakettia kulmalistat: 43 x 43 x 2400 mm

- 13 pakettia peitelistat: 16 x 170 x 2400 mm

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet