/ Kylpytynnyrit / Uima allas Ocean 350 -kylpytynnyri
Uima allas Ocean 350 -kylpytynnyri Lisää tuotekuvia

Uima allas Ocean 350 -kylpytynnyri

Tuotenro: PT-Ocean-4000-d
Halkaisija: 3490 mm. Vesitilavuus: 11 000 litraa

Uima allas Ocean 350 on todellinen helmi! Tyylikäs, syvä ja tilava uima-allas, joka tulee olemaan yksi kesän kohokohdista. Ocean 350 in muotoilu tekee siitä helpon koota. Muutaman ystävän avulla asennat uima-altaan vain kahdessa päivässä! Pian olet valmis järjestämään ensimmäiset allasbileesi!

Valitettavasti kyseinen tuote on poistunut valikoimastamme. Tämä tuote on poistunut valikoimastamme ja sitä ei voi enää tilata.

Yksityiskohdilla on merkitystä

Ota paras nautinto irti kylpytynnyristäsi tarvikkeidemme avulla

Suojaava kansi

Eristetty kansi +1 090 €

Uimaympäristö

Lämpöpumppu +949 €

Lisätietoa

  • Pyöreä uima-allas – kaunis muoto, joka sulautuu puutarhaan ja on helppo sijoittaa pienemmällekin pihalle
  • Vahva rakenne – uima-altaan runko on helposti puhdistettavaa lasikuitua
  • Täydellinen uima-allas – mukana pumppu- ja suodatusjärjestelmä sekä LED-lamput
  • Kaunis ThermoWood-puupaneeli – vähentää huoltotarvetta, todella kestävä!
  • Tilava – vesitilavuus 11 000 litraa
  • Ilmainen toimitus ja sujuva kuljetus tontin rajalle!

Kesä on pelastettu! Ocean 350 on ylellinen premium-allas, joka kutsuu sinut viettämään useita ikimuistoisia kesäpäiviä auringon ja puutarhassa uimisen parissa. Ocean on suunniteltu kruunaamaan terassi vuodesta toiseen. Siksi uima-altaan runko on valmistettu lasikuidusta ja verhoiltu kauniilla ThermoWood-paneelilla – molemmat sekä kestäviä että lujia materiaaleja, jotka vaativat vain vähän huoltoa. Voit sijoittaa kauniin pyöreän altaan nurmikolle tai integroida sen terassiisi luodaksesi tyylikkään ja harmonisen kokonaisvaikutelman. Koristelemalla allasalueen kasveilla ja aurinkotuoleilla saat nopeasti ihanan keitaan puutarhaasi!

Oceanin mukana tulee täydellinen pumppu- ja suodatinjärjestelmä, ja se on varustettu myös järjestelmän asennusta helpottavilla liitäntärei'illä. Vesi kiertää jatkuvasti suodattimen läpi ja pysyy raikkaana pitkään. Kätevä suodatin kytketään 230 V:n pistokkeeseen ja toimitetaan yhdessä käytännöllisen, uima-altaan huoltoon tarkoitetun aloitussetin kanssa. Pumpussa on myös ajastin, jolla voit ohjata pumppausaikoja päivän aikana.

Suosittelemme täydentämään tilaustasi kätevällä eristetyllä kannellamme, jotta lämpötila pysyy pidempään lämpimänä uimakertojen välillä. Ne, jotka haluavat uida vielä ilmojen viiletessä, voivat ostaa lisäksi myös allaslämpöpumpun.

Kuinka kokoan altaan?

Massiivisesta rakenteestaan huolimatta Ocean-allas on helpompi koota kuin miltä vaikuttaa! Jotta välttyisit nosturin käyttämiseltä, allas on suunniteltu kuljetettavaksi ollen siksi kaksiosainen. Kolmen (melko vahvan) ystävän avulla pystyt nostamaan sen paikoilleen ja kiinnittämään osat mukana tulevan kumilistan ja pulttien avulla.

Jos uima-allas asennetaan nurmikon päälle, maata tulee kaivaa pois 20–30 cm:n syvyyteen asti. Suosittelemme laittamaan alle 5–10 cm hiekkakerroksen, jotta altaan koko pohja on hyvin tuettuna. Se myös suojaa uima-altaan pintaa juurten ja kivien kulutukselta – allas kestää näin monta vuotta! Kun allas on paikallaan, sinun tarvitsee vain liittää pumppu ja hiekkasuodatinjärjestelmä. Muista sijoittaa järjestelmä haluamaasi paikkaan ennen kuin täytät säiliön fibalonilla – muuten sitä voi olla vaikea siirtää. Sitten olet valmis astumaan ulos puutarhaan ja nauttimaan ensimmäisestä pulahduksesta!

Asiantuntijamme auttavat mielellään, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen, toimitukseen tai kokoamiseen liittyen!

Tiedot

MITAT JA TEKNISET TIEDOT

- Halkaisija: 3490 mm Syvyys/korkeus

- Vesitilavuus: 11 000 litraa

- Tynnyrin paino: 400 kg kokonaispaino, 200 kg per osa

- Puulaji: ThermoWood, lämpökäsitelty mänty

- Sisäosa: Lasikuituvahvistettu kovamuovi

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY

- Kylpytynnyri: Toimitetaan kahtena kappaleena mukana tulevan kumilistan ja osien kiinnityspulttien kanssa.

- Puupaneeli: Lämpökäsitelty puupaneeli sisältää paneelikiinnikkeet piilotettuja kiinnityksiä varten ja 2 kiinnikerengasta

- Pumppu- ja suodatinjärjestelmä: Täydellinen paketti älykkäällä integroidulla ajastimella ja aloitussetillä altaan huoltoon, pumppausteho 7000 l/h, jännite 230 V/250 W, enimmäisimukorkeus 7,5 m

- Valaistus: 4 kpl LED-lamppuja valkoisella valolla

- Muuta: Eristetty kansi ei sisälly, saatavilla lisävarusteena

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet