/ Seinäeristyspaketti 20 m2 - 70 mm
Seinäeristyspaketti 20 m2 - 70 mm

Seinäeristyspaketti 20 m2 - 70 mm

Tuotenro: IP_Inside_6038/70mm

Pidä talon lämpöisenä eristepaketillamme! Pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset seinien eristämiseen. Osta eristyspaketti Polhusilta - ja liity tuhansien tyytyväisisten asiakkaidemme pariin!

1 029 €

Sisältää ALV
Rahtivapaasti totta kai!
Varastotilanne: Tilaustuote Toimitusaika: 1–2 viikkoa
Pyydä tarjous

Lisätietoa

Toimivan pakettimme ansiosta seinien eristäminen on helppoa ja yksinkertaista. Se ei ainoastaan ​​vähennä lämmityskustannuksia, vaan toimii myös äänieristyksenä. Seinien eristäminen ei ole niin monimutkaista kuin monet luulevat. Suosittelemme katsomaan 3D-elokuvamme ennen kuin aloitat - näin saat hyvät perustiedot prosessista.

Seinien eristäminen on fiksu investointi, joka alentaa lämmityskustannuksia, eristää ääntä ja lisää kodin viihtyisyyttä. Pakkauksessa on tarvittava määrä materiaalia, mutta saatat joutua leikamaan ja mukauttamaan materiaalia hieman. Muista myös, että sisäverhous ja liukukiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen - katso lisävarusteet mistä löydät nämä. Kattoeristepakettimme sisältää tarpeeksi rakennusfoliota myös seinien peittämiseen - siksi rakennusfolio ei sisälly tähän pakettiin.

Jos matkan varrella herää kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, he auttavat sinua!

Mukana pakkauksessa:

  1. Pahvi
  2. Puupalkki
  3. Eristys
  4. Rakennusfolio
  5. Lasipaneeli
  6. liukuviivarauta tulee ostaa erikseen
  7. Ruuvi 

Toimitamme satoja mökkejä vuosittain ja asiantuntijamme auttavat mielellään, jos sinulla on kysyttävää ennen projektia, sen aikana tai sen jälkeen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset opastusta tai sinulla on ajatuksia vaihtoehdoistamme!

Tiedot

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY

- 1 paketti Puuruuvi (100 kpl): 5 x 60 mm

- 2 rullaa pahvia: 37,5 m2

- 6 paketti Eristys: 70 mm

- 40 puupalkki: 2400 x 45 x 70 mm

- 50 kpl Lasipaneeli: 2400 x 25 x 70 mm

- 1 rulla Rakennusfolio: 60 m2

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet