/ Seinäeristyspaketti 20 m2 - 70 mm
Seinäeristyspaketti 20 m2 - 70 mm

Seinäeristyspaketti 20 m2 - 70 mm

Tuotenro: IP_Inside_6038/70mm

Pidä talon lämpöisenä eristepaketillamme! Pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset seinien eristämiseen. Osta eristyspaketti Polhusilta - ja liity tuhansien tyytyväisisten asiakkaidemme pariin!

1 029 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Tilaustuote Toimitusaika: 1–2 viikkoa

Lisätietoa

Toimivan pakettimme ansiosta seinien eristäminen on helppoa ja yksinkertaista. Se ei ainoastaan ​​vähennä lämmityskustannuksia, vaan toimii myös äänieristyksenä. Seinien eristäminen ei ole niin monimutkaista kuin monet luulevat. Suosittelemme katsomaan 3D-elokuvamme ennen kuin aloitat - näin saat hyvät perustiedot prosessista.

Seinien eristäminen on älykäs investointi, joka vähentää lämmityskustannuksia, eristää ääntä ja parantaa kodin mukavuutta. Paketti on täydellinen tarkkoine määrineen, mutta saatat tarvita materiaalin muokkausta. Mökin ulkoseinien eristys ja palkit sisältyvät, mutta jos mökissä on sauna, eristystä ja palkkeja ei sisälly tähän alueeseen. Huomaa myös, että sisäverhoilu ja Liukukiinnikkeet eivät sisälly - ne löytyvät lisävarusteina.

Jos matkan varrella herää kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, he auttavat sinua!

Mukana pakkauksessa:

  1. Pahvi
  2. Puupalkki
  3. Eristys
  4. Rakennusfolio
  5. Lasipaneeli
  6. liukuviivarauta tulee ostaa erikseen
  7. Ruuvi 

Toimitamme satoja mökkejä vuosittain ja asiantuntijamme auttavat mielellään, jos sinulla on kysyttävää ennen projektia, sen aikana tai sen jälkeen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset opastusta tai sinulla on ajatuksia vaihtoehdoistamme!

Tiedot

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY

- 1 paketti Puuruuvi (100 kpl): 5 x 60 mm

- 2 rullaa pahvia: 37,5 m2

- 6 paketti Eristys: 70 mm

- 40 puupalkki: 2400 x 45 x 70 mm

- 50 kpl Lasipaneeli: 2400 x 25 x 70 mm

- 1 rulla Rakennusfolio: 60 m2

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet