/ Seinäeristyspaketti 15 m² - 70 mm
Seinäeristyspaketti 15 m² - 70 mm

Seinäeristyspaketti 15 m² - 70 mm

Tuotenro: IP_Wall/70mm

Tehokas ja toimiva paketti sinulle, joka haluat eristää seinät vierasmajassasi. Paketti sisältää kaiken mitä tarvitset. Osta eristyspaketti vierasmajan kanssa!

629 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Tilaustuote Toimitusaika: 1–2 viikkoa

Lisätietoa

Vältä kylmää ja vetoa taloa toimivalla eristyspaketillamme. Pitämällä lämpöä talossa pienennät energiakustannuksia ja lisäät hyvinvointia uudessa mökissäsi. Lisäksi se vaimentaa ääntä, joten vältyt ulkopuolelta tulevalta melulta. Pakkauksessa on tarvittava määrä materiaalia, mutta saatat joutua leikamaan ja mukauttamaan materiaalia hieman. Muista myös, että sisäverhous ja liukukiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen - katso lisävarusteet mistä löydät ne. Kattoeristepakettimme sisältää tarpeeksi rakennusfoliota myös seinien peittämiseen - siksi rakennusfolio ei sisälly tähän pakettiin.

Eristäminen ei ole niin vaikeaa! Suosittelemme katsomaan 3D-elokuvamme ennen kuin aloitat - niin saat hyvän perusymmärryksen ja yleiskuvan prosessista.

Mukana pakkauksessa:

  1. Ruuvi
  2. Kattoeristepakettimme sisältää tarpeeksi rakennusfoliota myös seinien peittämiseen - siksi rakennusfolio ei sisälly tähän pakettiin.
  3. Eristys
  4. Tuulisuoja sisältyy taloon
  5. Puupalkkia

Kokenut asiakaspalvelumme auttaa aina, jos sinulla on ajatuksia eristykseen liittyen!

Tiedot

Toimitukseen sisältyy

- 5 kpl eristys: 70 mm

- 4 puupalkkia: 2400 x 45 x 70 mm

- 1 paketti Puuruuvi (100 kpl): 4 x 40 mm

- 38 kpl Lasipaneeli: 2400 x 25 x 70 mm

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet