/ Saunapaketti Polttopuu – Polhus by Vilpra
Saunapaketti Polttopuu – Polhus by Vilpra Lisää tuotekuvia

Saunapaketti Polttopuu – Polhus by Vilpra

Tuotenro: Saunapackage-wood-Vilpra14

Tyylikäs polttopuilla lämmitettävä kiuas ja siihen kuuluvat savupiippu, suojalevyt ja kivet. Paketti sisältää kaiken polttopuilla lämmitettävään kiukaaseen tarvittavan ja se on erityisesti suunniteltu sopimaan saunamökkeihimme.

1 749 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Varastotuote ( 5+ kpl) Toimitusaika: 5 – 10 työpäivää

Lisätietoa

Polttopuilla lämmitettävässä saunassa saunomisessa on sitä jotakin. Palavien koivuklapien tuoksu, liekkien lämmin hehku ja kipinöivän tulen ääni. Kiukaan sytyttäminen on elämys ja rentouttavan hetken rauhallinen aloitus. 

Tämä paketti on kehitetty yhteistyössä Vilpran kanssa ja se on mukautettu sopimaan saunamökkeihimme. Kiuas on pohjoismainen ja ilmeeltään pelkistetty. Viileät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut yksityiskohdat luovat kauniin kontrastin saunan puisille elementeille kehystäen kiukaan. Käytännöllinen lattiansuojalevy asetetaan kiukaan alle ja se suojaa saunan lattiaa. Suojaseinät rajoittavat lämmön säteilemistä ja niiden ansiosta kiuas voidaan sijoittaa seinien lähelle. Kipinäsuoja suojaa lattiaa avatessasi luukun ja lisätessäsi polttopuita. Lähetämme myös perinteiset oliviinidiabaasiset kiuaskivet, jotka säilyttävät lämmön pitkään ja tuovat saunaan ihanaa höyryä.

Valmis saunapakettimme sisältää kaiken tarvittavan, jotta sinun ei tarvitse kerätä siihen kuuluvia osia itse.Ohjeet ja piirustukset - lataa ja tulosta

Tiedot

Pakettiin sisältyy

- Polttopuilla lämmitettävä kiuas: Fornax VPR-14

- Lattiansuojalevy: 1 kpl mustaksi maalattua ruostumatonta terästä (485 x 515 mm) Suojaseinät

- Kipinäsuoja: 1 kpl ruostumatonta terästä (350 x 485 mm)

- Savupiippupaketti: 3-osainen, kaksoisseinämäinen savupiippu, yläosan suoja, alaosan suoja, koristeellinen rengas, eristerengas, kattosarja, sadesuoja sekä ruuvit asennusta varten

- Kiuaskivet: perinteiset oliviinidiabaasi-kiuaskivet (10–15 cm), 40 kg

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet