/ Saunapaketti Polttopuu – Harvia 20 Pro
Saunapaketti Polttopuu – Harvia 20 Pro Lisää tuotekuvia

Saunapaketti Polttopuu – Harvia 20 Pro

Tuotenro: SP-HL/AL20
Saunapaketti polttopuilla lämmitettävään saunaan

Täydellinen saunapaketti polttopuilla lämmitettävään saunaan, sopii kaikkiin saunamökkeihimme. Kivet, savupiippupaketti ja kiuas sisältyvät.

2 390 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Varastotuote ( 5+ kpl) Toimitusaika: 5 – 12 työpäivää

Lisätietoa

Polttopuilla lämmitettävä sauna tarjoaa autenttisen ja rentouttavan saunakokemuksen, jolla on syvät juuret pohjoismaisessa perinteessä. Ota hyvä asento kauniin vaaleilla lauteilla, haista palavan koivuklapin tuoksu ja kuuntele tulen rätinää. Saunan kiukaan lasisen ikkunan kautta leviää kaunis liekkien loiste saunaan. Harva asia antaa samanlaisen rauhan kuin sauna – lämpö, tuoksu ja rauhallinen jutustelu. Heitä vettä kiville ja täytä tila pehmeillä ja pitkään kestävillä löylyillä.

Pakettiin sisältyy Harvia Pro 20 -kiuas. Elegantti kiuas, jossa perinne, toiminnallisuus ja muotoilu yhdistyvät luodakseen aidon saunakokemuksen, joka tarjoaa sekä miellyttävää että kompaktia lämpöä. Lisäksi muotokielessä yhdistyy modernius ja ajattomuus, luukku on valurautaa ja ulkokuori grafiitinharmaa. Kiuas luo kauniin kontrastin saunan puumateriaaliin ja nostaa esiin sekä lauteet että paneelit.  

Lämmitys kestää usein hieman kauemmin polttopuilla lämmitettävällä kiukaalla. Mutta se itsessään luo lisäarvoa; salli sen olla seremonia koko perheelle, johon jokainen voi osallistua. Polttopuilla lämpiävän kiukaan lämpö on toisenlaista; pehmeämpää ja samalla tiiviimpää. Suo itsellesi, perheelle ja ystäville monia unohtumattomia hetkiä saunassa! 


Tiedot

Toimitukseen sisältyy

- Polttopuilla lämmitettävä kiuas: Harvia 20 Pro

- Kiiltävä teräspiippu: Harvia WHP1500 , 1,5 metriä

- Kiiltävä jatko-osa teräspiippuun: Harvia WHP1000, 1,0 metriä

- Lattian suojalevy: Harvia, Musta

- Täysin peittävä suojaseinä: Harvia WL550, musta

- Kiuaskivet: 2 pakettia Harvia

- Kipinäsuojus: Harvia ZROST-582, ruostumaton

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet