/ Lattiaeristyspaketti - Ingrid 190 mm
Lattiaeristyspaketti - Ingrid 190 mm

Lattiaeristyspaketti - Ingrid 190 mm

Tuotenro: FIP_INGRID/190mm

Vältä vedot ja kylmät lattiat meidn täydellisellä ja tehokkaalla lattiaeristyspaketillamme! Autamme joka vuosi tuhansia asiakkaita toteuttamaan talounelmansa - osta käytännöllinen eristyspaketti Polhusilta mukaasi!

1 890 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Varastotuote ( 5+ kpl) Toimitusaika: 5 – 10 työpäivää

Lisätietoa

Kylmät lattiat eivät ole koskaan mukavia jaloille! Lisää mukavuutta uudessa rakennuksessasi lattiaeristyksellä. Se estää kylmää kohoamaan sisään alhaalta ja lämpöä pääsemästä ulos. Suosittelemme eristämään lattiat ennen mökin valmistumista - koska se on paljon monimutkaisempaa tehdä jälkeenpäin. Kaikki tarvittavat sisältyy pakkaukseen ja määrät mitataan talojen mukaan, mutta huomioithan, että materiaalia pitää hieman leikata ja mukauttaa.

Lattioiden eristäminen on fiksu investointi, joka alentaa lämmityskustannuksia ja lisää hyvinvointia koko mökissä. Katso rohkeasti 3D-elokuvamme ennen kuin aloitat - näin saat hyvän yleiskuvan prosessista.

Eristys koostuu seuraavista osista:

  1. Öljykäsitelty levy – sisältyvät taloon
  2. Eristys
  3. Pohjalevyjä
  4. Lattiapalkit – sisältyvät taloon

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset ohjausta eristykseen tai muihin vaihtoehtoihin liittyen. Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi!

Tiedot

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY

- 12 pistettä Eristys: 95 mm

- 60 -kiekkoa (imp): 6 x 550 x 1220 mm

- 1 pisteen puuruuvi (100 kpl): 4 x 40 mm

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet