Lattiaeristyspaketti 10 m2 - 90 mm

Tuotenro:FIP_3330/90mm

Vältä vedot ja kylmät lattiat meidn täydellisellä ja tehokkaalla lattiaeristyspaketillamme! Autamme joka vuosi tuhansia asiakkaita toteuttamaan talounelmansa - osta käytännöllinen eristyspaketti Polhusilta mukaasi!

469 €
Sisältää ALV
Rahtivapaasti totta kai!
Varastotilanne: Tilaustuote
Toimitusaika: 1–2 viikkoa
Pyydä tarjous
Kyllä
Ilmoita lukumäärä sekä sähköpostiosoitteesi, otamme yhteyttä työpäivän sisällä. Voit myös soittaa meille:027 249 777

Lisätietoa

Kylmät lattiat eivät ole koskaan mukavia jaloille! Lisää mukavuutta uudessa rakennuksessasi lattiaeristyksellä. Se estää kylmää kohoamaan sisään alhaalta ja lämpöä pääsemästä ulos. Suosittelemme eristämään lattiat ennen mökin valmistumista - koska se on paljon monimutkaisempaa tehdä jälkeenpäin. Kaikki tarvittavat sisältyy pakkaukseen ja määrät mitataan talojen mukaan, mutta huomioithan, että materiaalia pitää hieman leikata ja mukauttaa.

Lattioiden eristäminen on fiksu investointi, joka alentaa lämmityskustannuksia ja lisää hyvinvointia koko mökissä. Katso rohkeasti 3D-elokuvamme ennen kuin aloitat - näin saat hyvän yleiskuvan prosessista.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset ohjausta eristykseen tai muihin vaihtoehtoihin liittyen. Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi!

Tiedot

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY
- 2 pistettä Eristys: 95 mm
- 15 -kiekkoa (imp): 6 x 550 x 1220 mm
- 14 levyä: 2400 x 22 x 95 mm
- 1 pisteen puuruuvi (100 kpl): 4 x 40 mm

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet