/ Kompostikäymälät / Lämpökompostori Ecoteco
Lämpökompostori Ecoteco

Lämpökompostori Ecoteco

Tuotenro: EC200-Ecoteco
Lämpökompostori Ecoteco EC200

Lämpökompostori Ecoteco EC200: Tehokasta ympärivuotista keittiöjätteen kompostointia perheille, jopa kuudelle henkilölle. Nopea, helppo ja suojattu tuholaisilta puhtaaseen ja terveelliseen kompostointiprosessiin.

490 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Varastotuote ( 1 kpl) Toimitusaika: 5 – 10 työpäivää

Lisätietoa

Lämpökompostori Ecoteco EC200 on luotettava kumppanisi tehokkaassa ympärivuotisessa keittiöjätteiden kompostoinnissa. 200 litran tilavuudellaan tämä termokompostori on täydellinen valinta orgaanisen jätteen muuttamiseksi ravinteikkaaksi maaksi. Sen eristyskerros pitää lämmön, joka syntyy kompostoitumisprosessin aikana, kompostorin sisällä, mikä edistää jätteen hajoamista maaksi. Erillinen pieni täyttöluukku kannen päällä helpottaa kompostoitavan jätteen tyhjentämistä kompostoriin menettämättä lämpöä. Kompostorin etuosassa on lukittava tyhjennysluukku, josta voit helposti tyhjentää valmiin maan.

Toiminnot:

  • Tehokas ilmanvaihto: Tehokkaan ilmanvaihdon avulla sekoittamisen tarve vähenee ja kompostointi helpottuu.
  • Ilmakanava nopeuttaa kompostointia: Ilmakanava varustaa kompostimassan hapella prosessin aikana, mikä nopeuttaa hajoamisprosessia ja johtaa nopeampaan kompostointiin.
  • Valvonta ja huolto: Sisäänrakennetun lämpömittarin ja säädettävien ilmanventtiilien avulla voit helposti valvoa ja huoltaa kompostoria optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.
  • Laadukas eristys: Korkealaatuisen eristyksen, kansiin tiivistettyjen saumojen ja yhtenäisen rakenteen ansiosta kylmyyttä estetään tunkeutumasta kompostoriin tehokkaasti, mikä mahdollistaa ympärivuotisen kompostoinnin.
  • Suojelu tuholaisilta: Värmekompost Ecoteco EC200 on suunniteltu suojaamaan tuholaisilta, mikä varmistaa puhtaan ja terveellisen kompostointiympäristön.

Käyttö ja huolto:

Kompostori Ecoteco on suunniteltu tekemään kompostoinnista mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Tässä muutamia hyödyllisiä vinkkejä optimaalisen suorituskyvyn ja puhtaan sekä terveellisen kompostointiprosessin varmistamiseksi:

  • Luvat ja määräykset: Muista, että kompostointimääräykset voivat vaihdella eri maiden ja kuntien välillä. Ota yhteyttä kuntasi ympäristövirastoon saadaksesi tietoa alueellasi voimassa olevista vaatimuksista.
  • Kompostorin sijoittaminen: Sijoita kompostori paikkaan, jossa jätteiden lisääminen on helppoa ympäri vuoden. Varmista, että se on tasaisella ja kantavalla alustalla, jossa vesi ei keräänny. Pieni kallistus taaksepäin helpottaa ylimääräisen nesteen valumista.
  • Käyttö ja huolto: Aloita kompostointiprosessi täyttämällä kompostori jätteellä, kunnes se saavuttaa yläilmanvaihtokanavan tason. Varmista, että käytät riittävästi peittomateriaalia ja vältät ei-hajoavia materiaaleja kompostorissa. Huolla kompostoria säännöllisesti tyhjentämällä se ja varmistamalla, että peittomateriaalia käytetään runsaasti kosteustason pitämiseksi vakiona.
  • Huomioi kylmä kausi: Talvella on tärkeää jatkaa kompostorin käyttöä säännöllisesti mikro-organismien aktiivisuuden ylläpitämiseksi ja massan jäätymisen välttämiseksi. Varmista, että lisäät riittävästi peittomateriaalia ja valvot kosteustasoa tarkasti.

Ota selvää Värmekompost Ecoteco EC200:n eduista ja tee kompostoinnista helppo ja tehokas osa kestävän kehityksen työtäsi.

Asiantuntijamme antavat sinulle neuvoja projektin aloittamiseen!

manuel-cover
30 sivua piirroksia ja selityksiä Asiantuntijamme antavat sinulle neuvoja projektin aloittamiseen!

Mitä mieltä aiemmat asiakkaamme ovat olleet mökeistämme?*

*Kyselytutkimus suoritettiin vuonna 2020, vastausten kokonaismäärä oli 277 kaikkiaan 1135 lähetetystä kyselystä.
Pitivät rakennuspakettejamme laadukkaina tai todella laadukkaina
Asiakkaamme antoivat keskimäärin 5 tähteä 6 mahdollisesta tähdestä vastauksena kysymykseen "Kuinka arvioisit mökin suunnittelua?"

9 / 10

Kokivat, että mökki oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä tai todella hyvä
Kokivat, että toimitus sujui hyvin tai todella hyvin

Mikä oli mielestänne hyvää mökissä?

”Kompaktisti pakattu ja sisälsi kaiken tarvittavan”

”Hyvä asiakaspalvelu puhelimitse. Toimitus tuli ajallaan. Kaikki luvatut materiaalit olivat mukana ja paketti oli hyvin pakattu.”

”Toimitus tuli luvattuna aikana, kaikki osat olivat mukana ja mökki näyttää hyvältä.”

Mitä voimme parantaa?

”Pohjien tekemisestä olisi hyvä olla lisätietoa”

”Että pakkauksessa olisi ensimmäisenä alapalkit”

”Pieniä yksityiskohtia rakennuspaketissa – ikkuna- ja oviasennusta joutuu "soveltamaan".

Ohjeet ja piirustukset - lataa ja tulosta

Tiedot

Mitat ja tekniset tiedot

- Korkeus: 1030mm

- Leveys: 650mm

- Syvyys: 650mm

- Paino: 30kg

- Väri: Tummanharmaa

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet