Lisää tuotekuvia

Work@Home Standard

Tuotenro:wh-48627

Kätevä aloituspaketti tyylikkäitä ja ergonomisia huonekaluja kotikonttoriisi. Käytännöllisellä huonekalupaketilla saat uuden toimistosi nopeasti järjestykseen!

1 139 €
Sisältää ALV
Rahtivapaasti totta kai!
Varastotilanne: Tilaustuote
Toimitusaika: 6–8 viikkoa
Pyydä tarjous
Kyllä
Ilmoita lukumäärä sekä sähköpostiosoitteesi, otamme yhteyttä työpäivän sisällä. Voit myös soittaa meille:027 249 777

Lisätietoa

  • Kätevät ja tyylikkäät toimistokalusteet – valittu huolellisesti kotikonttoreitamme varten
  • Ergonomisesti muotoillut toimistokalusteet mahdollistavat miellyttävän työympäristön
  • Hyvät säilytysmahdollisuudet käytännöllisen laatikoston avulla

Kätevä konttoripaketti tyylikkäillä ja moderneilla toimistokalusteilla. Korkeudensäädöllä varustettu valkoinen kirjoituspöytä tarjoaa runsaasti työskentelypintaa. Käytännöllinen toimistotuoli on ergonominen ja mukava säädettävyytensä ansiosta. Laatikostossa on lukittava laatikko tärkeille asiakirjoille ja pyörät alla, jotta voit siirtää sitä kätevästi. Klassinen työpöytävalaisin nivelletyllä varrella sisältää klipsikiinnikkeen ja jalan. Paketti sisältää myös kätevän jatkojohdon USB-laturilla.

Kaikki mitä tarvitset päästäksesi työskentelemään!


Kattohuovan asennus

Katelaatan asennus

Tiedot

- Pakkaus sisältää: - Työpöytä: Valkoinen melamiini, 1600 x 800 mm, säädettävä korkeus - Toimistotuoli: Modernilla muotoilulla ja ergonomisilla toiminnoilla, pyörät ja kierrätettyä antrasiitinharmaata kangasta oleva pinta, säädettävä istuinkorkeus, selkänoja ja kyynärtuet - Työpöytävalaisin: Klassinen valkoinen malli nivelletyllä varrella, sisältää jalan ja klipsikiinnikkeen - Laatikosto: Tyylikäs valkoista melamiinia oleva pöytä pyörillä, S 600 x L 400 x K 600 mm, sisältää alumiiniset kahvat ja ylin laatikko on lukittava - Jatkojohto: Kätevä jatkojohto neljällä sähköpistokkeella ja USB-laturilla

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet