/ Polhus Work@Home / Work@Home Pro
Work@Home Pro Lisää tuotekuvia

Work@Home Pro

Tuotenro: wh-48628

Kätevä toimistokalustepaketti ammattilaiselle! Tyylikkäät ja ergonomisesti muotoillut toimistokalusteet, jotka soveltuvat loistavasti moderniin kotikonttoriimme. Valmiin paketin avulla sisustat konttorisi kätevästi!

2 339 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Tilaustuote Toimitusaika: 1–2 viikkoa

Lisätietoa

  • Tyylikkäät ja modernit toimistokalusteet – valittu tarkkaan harkiten kotikonttoriimme
  • Ergonomiset toiminnot luovat miellyttävän työympäristön – käytännöllinen ja säädettävä työpöytä ja mukava toimistotuoli
  • Suunniteltu valaistus – työvalaistus sekä pistevalaistus
  • Hyvät säilytysmahdollisuudet – käytännöllinen kaappi, jossa on runsaasti tilaa toimistomateriaaleille

Täydellinen toimistopaketti ammattilaisille ergonomisesti muotoilluilla ja modernisti suunnitellulla designilla. Työpöytä tarjoaa hyvin tilaa ja kätevä sähkökäyttöinen korkeudensäätö pöydässä mahdollistaa seisovan tai istuvan työskentelytavan vaihtamisen lennossa. Toimistotuolissa on mukava selkänoja ja se mukautuu vartalosi liikkeiden mukaan, mikä mahdollistaa mukavan työasennon. Työpöytävalaisinta nivelletyllä varrella on helppo säätää. Käytännöllinen valkoista väriä ja tammea yhdistävä kaappi sisältää runsaasti säilytystilaa. Paketti sisältää lisäksi modernin ja kauniin siniharmaan kokoustuolin ja tyylikkään, metallisen jalkalampun, joka tarjoaa miellyttävää valaistusta. Paketti sisältää luonnollisesti myös kätevän jatkojohdon USB-laturilla.

Tarkkaan valitut huonekalut kotikonttoriimme. Valitse tyylikäs toimistopaketti ja saat toimistosi nopeasti järjestykseen!

Katelaatan asennus

Kattohuovan asennus

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet