Lisää tuotekuvia

Work@Home Pro

Tuotenro:wh-48628

Kätevä toimistokalustepaketti ammattilaiselle! Tyylikkäät ja ergonomisesti muotoillut toimistokalusteet, jotka soveltuvat loistavasti moderniin kotikonttoriimme. Valmiin paketin avulla sisustat konttorisi kätevästi!

2 339 €
Sisältää ALV
Rahtivapaasti totta kai!
Varastotilanne: Tilaustuote
Toimitusaika: 1–2 viikkoa
Pyydä tarjous
Kyllä
Ilmoita lukumäärä sekä sähköpostiosoitteesi, otamme yhteyttä työpäivän sisällä. Voit myös soittaa meille:027 249 777

Lisätietoa

  • Tyylikkäät ja modernit toimistokalusteet – valittu tarkkaan harkiten kotikonttoriimme
  • Ergonomiset toiminnot luovat miellyttävän työympäristön – käytännöllinen ja säädettävä työpöytä ja mukava toimistotuoli
  • Suunniteltu valaistus – työvalaistus sekä pistevalaistus
  • Hyvät säilytysmahdollisuudet – käytännöllinen kaappi, jossa on runsaasti tilaa toimistomateriaaleille

Täydellinen toimistopaketti ammattilaisille ergonomisesti muotoilluilla ja modernisti suunnitellulla designilla. Työpöytä tarjoaa hyvin tilaa ja kätevä sähkökäyttöinen korkeudensäätö pöydässä mahdollistaa seisovan tai istuvan työskentelytavan vaihtamisen lennossa. Toimistotuolissa on mukava selkänoja ja se mukautuu vartalosi liikkeiden mukaan, mikä mahdollistaa mukavan työasennon. Työpöytävalaisinta nivelletyllä varrella on helppo säätää. Käytännöllinen valkoista väriä ja tammea yhdistävä kaappi sisältää runsaasti säilytystilaa. Paketti sisältää lisäksi modernin ja kauniin siniharmaan kokoustuolin ja tyylikkään, metallisen jalkalampun, joka tarjoaa miellyttävää valaistusta. Paketti sisältää luonnollisesti myös kätevän jatkojohdon USB-laturilla.

Tarkkaan valitut huonekalut kotikonttoriimme. Valitse tyylikäs toimistopaketti ja saat toimistosi nopeasti järjestykseen!

Kattohuovan asennus

Katelaatan asennus