/ Sunwind Minivent – Aurinkokennokäyttöinen tuuletin
Sunwind Minivent – Aurinkokennokäyttöinen tuuletin

Sunwind Minivent – Aurinkokennokäyttöinen tuuletin

Tuotenro: 751046
Aurinkokennokäyttöinen tuuletin

Käytännöllinen venttiili aurinkokennokäyttöisellä tuulettimella – soveltuu loistavasti perusilmanvaihdoksi mökeille, pihavarastoihin, autotalleihin ja vastaaviin kohteisiin. Oletko monen muun tavoin utelias tietämään lisää aurinkokennoratkaisuista? Aurinkokennokäyttöisillä tuulettimilla vältät sekä sähköasennukset että säästät käyttökuluissa. Asennus on yksinkertaista ja nopeaa. Lisäksi teet palveluksen ympäristölle!

95 €
Sisältää ALV
Ilmainen toimitus yli 299 €!
Varastotilanne: Varastotuote ( 5+ kpl) Toimitusaika: 5–8 työpäivää

Lisätietoa

  • Vaihtaa ilmaa ja vähentää heikentyneen ilmanlaadun mahdollisuutta 
  • Vaivaton ja nopea asentaa 
  • Ympäristöystävällinen vaihtoehto 
  • Täysin automaattinen 
  • Voidaan käyttää sekä tulo- että poistoilmaventtiilinä 
  • Huoltovapaa 

Oletko monen muun tavoin miettinyt, kuinka mökin, autotallin tai pihavaraston ilmanvaihto tulisi ratkaista? Aurinkokennokäyttöisellä tuulettimella varustetut venttiilit on yksinkertainen ratkaisu, joka toimii kaikenlaisissa rakennuksissa, riippumatta siitä, ovatko ne eristettyjä vai eivät. Asennus käy käden käänteessä! 

Aurinkokennokäyttöinen tuuletin vaihtaa mökkisi ilmaa ja vähentää kosteutta ja heikentyneen ilmanlaadun mahdollisuutta. Venttiilin mukana toimitetaan kaksi erilaista tuuletinta, joten voit käyttää sitä joko tulo- tai poistoilmaventtiilinä. Esimerkiksi pihavarastoihin suosittelemme aurinkokennokäyttöistä venttiiliä poistoilmaventtiiliksi. Tuloilmaventtiili ei ole niin oleellinen eristämättömissä taloissa. Eristetyissä mökeissä saat täydennettyä asennuksen tavallisella tuloilmaventtiilillä tai käyttämällä kahta aurinkokennokäyttöistä venttiiliä – yhtä poistoilmaan ja yhtä tuloilmaan. Poistoilmaventtiili olisi hyvä asentaa niin, että se saa mahdollisimman paljon aurinkoa.

Kuinka toimin?

Asenna venttiili niin, että se saa mahdollisimman paljon aurinkoa – normaalisti on parasta asentaa se eteläpuolelle. Muista, ettet asenna venttiiliä niin, että jää esimerkiksi katon varjoon.

Kun löydät soveltuvan paikan venttiilille, merkitse putken paikka ja poraa 110–113 mm reikä. Ruuvaa sitten venttiili paikalleen seinälle mukana tulevilla ruuveilla.

Rakennusteknisillä asiantuntijoillamme on pitkä kokemus ilmanvaihtoasioista. Jos sinulla tulee kysyttävää tilauksesta tai asennuksesta, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tiedot

Tekniset tiedot

- Tuuletuskapasiteetti: 60 m³/h

- Aurinkopaneelin jännite: 3,5 V

- Aurinkopaneelin mitat: 240 x 210 mm

- Seinän läpivienti: 110 mm halkaisija

- Paino: 0,75 g

Vastaavia tuotteita

Myös ostetut tuotteet