Polhus esittelee

Uutuudet 2021

Nyt esittelemme uudet mallimme vuodelle 2021. Lanseeraamme keväällä 13 uutta mökkiä – kaikkea lomamökeistä leikkimökkeihin! Nyt kun etätyö on yleistynyt, olemme kehittäneet myös konseptia Work@Home. Esittelemmekin ylpeinä uudet tyylikkäät kotikonttorimme, jotka toimitamme avaimet käteen -periaatteella! Lue lisää vuoden 2021 uutuuksista alapuolelta.

Kesämökki Madeleine

Madeleine on vaikuttavan näköinen kesämökki salvotusta puutavarasta modernilla designilla. Mökki on kooltaan noin 85 m² ja jaettu kahteen kerrokseen. Mielenkiintoinen kattokulma tarjoaa pientä ekstraa mökkiin. Suurella terassilla voit nauttia pitkistä kesäilloista.

Kasvihuone

Haaveiletko sinäkin kasvihuoneesta, jonka avulla voit pidentää kasvukautta? Lanseeraamme pian kolme modernia kasvihuonetta eri kokovaihtoehdoissa, jotka soveltuvat useimpiin puutarhoihin. Uskomaton lisävaruste viherpeukaloille!

Sauna Henri

Henri on moderni, noin 13 m² kokoinen, salvotusta puutavarasta valmistettu saunamökki pukuhuonetilalla. Sisäänkäynnin vieressä on penkki, johon voit istahtaa vilvoittelemaan löylyjen jälkeen. Sijoita sauna kauniiseen paikkaan ja nauti isojen lasipintojen tarjoamista maisemista.

Sauna Jari

Sauna Jari on saman kokoinen sisarusmalli Henri-saunalle. Jarissa on kunnon saunatila jopa 7–8 saunojalle ja noin 4 m² kokoinen pukuhuone. Koristeellinen pyöreä laivaikkuna vie ajatukset merimaisemiin!

Leikkimökit

Lanseeraamme pian myös kaksi mielikuvitusta ruokkivaa leikkimökkiä! Kauniit ikkunayksityiskohdat ja puiset koristeet inspiroivat sekä lapsia että aikuisia. Mökkien rakentaminen on yksinkertaista ja siitä saa helposti hauskan koko perheen projektin!

Leikkimökki Nils

Nilsin ostaessa ette saa vain upeaa leikkimökkiä, vaan lisäksi upean paikan leikeille! Mökin sivussa on nimittäin oma liukumäki, jossa lapset voivat leikkiä koska tahansa. Upeat yksityiskohdat saavat leikkimökin näyttämään ihan oikealta talolta – minikoossa!

Leikkimökki Ebba

Ebba on mielikuvitusta ruokkiva leikkimökki upeilla ikkunayksityiskohdilla ja mielenkiintoisilla kulmilla. Pieni kattoerkkeri lisää leikkimökkiin sen pienen ekstran. Valitse leikkimökin pintaväri lastesi kanssa, niin saat tehtyä siitä heidän unelmaleikkimökkinsä!